Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Okula kayıt yaşı kac?

Okula kayıt yaşı kac?
0
469

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Okula kayıt yaşı kac?

imagesokulakayityasikac5ad0f7e1a0278
Milli Eğitim Bakanlığı okul kayıt yaşı ile ilgili yonetmelikte değişiklik yaparak 66,67 ve 68 aylık cocukların velileriin isteği doğrultusunda okul kayıtlarının 1 yıl ertelenebilmesi yonunde karar aldı

Resmi Gazetede yayımlanarak yururluğe giren yonetmeliğin 15 maddesinin ikinci fıkrasında yapılan değişiklik şoyle:

“Okul mudurlukleri, yaşca kayıt hakkını elde eden cocuklardan 66, 67 ve 68 aylık olanları, velisinin vereceği dilekceyle, 69, 70 ve 71 aylık olanları ise ilkokula başlamaya hazır olmadıklarını belgeleyen sağlık raporuya okul oncesi eğitime yonlendirebilir veya kayıtlarını bir yıl erteleyebilir

Similar threads

Okula tescil yaşı kaç? Ulusal Eğitim Bakanlığı okul kayıt yaşı ile ilgili yönetmelikte değiştirme yaparak 66,67 ve 68 aylık çocukların velileriin isteği doğrultusunda mektep kayıtlarının 1 yıl ertelenebilmesi yönünde karar aldı Resmi Gazetede yayımlanarak yürürlüğe giren yönetmeliğin 15...
Cevaplar
0
Görüntüleme
152
Okula Başlama Yaşı Kac 20192019 eğitim ve oğretim yılı icin 30 Eylul 2019 tarihi itibarıyla 66 ayını tamamlayan tum cocukların okul kayıt işlemleri eokul sistemi uzerinden merkezi olarak yapıldı Yeni eğitim sistemine gore 6066 ay arasındaki cocukların ise velisinin yazılı isteği ile...
Cevaplar
0
Görüntüleme
100
Cocuğum Kac Yaşında Okula Başlayacak Cocuğum Okula Kac Yaşında Gidecek 20192019 eğitim ve oğretim yılı icin 30 Eylul 2019 tarihi itibarıyla 66 ayını tamamlayan tum cocukların okul kayıt işlemlerinin eokul sistemi uzerinden merkezi olarak yapılmasını, 6066 ay arasındaki cocukların ise...
Cevaplar
0
Görüntüleme
150
Polis Meslek Yuksek Okulu Eğitim Oğretim Yonetmelik Polis Meslek Yuksek Okulu Eğitim Oğretim Yonetmeliği Hakkında Bilgi BİRİNCİ BOLUM Amac, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amac Madde 1 Bu Yonetmeliğin amacı, Polis Meslek Yuksekokullarına alınacak oğrencilerle ilgili giriş ve sınavlara...
Cevaplar
0
Görüntüleme
125
858,497Konular
981,907Mesajlar
29,934Kullanıcılar
Üst Alt