okulda saç kesen öğretmen yardım bizim okulda saç konusunda kurallar fazla ssıkı hocalr uzun saça katiyen tahammul edmyolardi kızlara bile uzun saç yasaklanmış ben anca yazlari uzatabiliydm hemen bi kersinde okula yeni bi çocuk gelmisti geçen ve bunun eski ookulnde böle sorun yokmus bu bi geldi upuzun saçlar kulaklara kadar rikiy martin küpe falan cümbür cemaat waaww oldu sonr sinifimizin inegi akifi musa öğretmen ile biseylre knusurken gördüm derken ne oldugunu anlamadigimizz bi sekilde musa hocayi en bi hayvani sekilde zincirinden bosanmis gibi kosarken gördük nereye dogru kostuguna baktik ve o yeni gelen çocuga sirti dönükken uaçn tekme atti çocuk kizlarla konusuyodu rezil oldu birincil günden ve öğretmen gözü dönmüs bi sekilde çocugun saçlarini ekmek biçagiyla kesti herkes firar oldu ve ertsi gün velisi geldi çocugunn musa hocada oglun bu tiple buraya gelemezlan diye bagirarak cocugun babasinada ekmek bicagi çekti imza toplayip attirmayi düsünüyorz simdi musa hocayi lakin yeterli olurmu bu ne öneriyosunuz arkadaslar