Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Okulda Serbest Kıyafette Geri Adım mı Atılıyor?

Okulda Serbest Kıyafette Geri Adım mı Atılıyor?
0
93

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Okullarda Serbest Kıyafette Geri Adım Atılıyor

Surekli gundeme gelen Okullarda serbest kıyafet yonetmeliği konusunda tartışmalar halen suruyor
Onumuzdeki yıldan itibaren ilkoğretim okullarında ve liselerde serbest kıyafet uygulamasına gecişe ilişkin tartışmalar varAyrıca Ozel okullara getirilen bu kriterin devlet okullarına da getirilmesini isteniyor bu tercihi tamamen velilere bırakmanın en doğrusu olacağı duşunuluyorEğer veliler isterse Ozel okullardaki gibi oğrenciler okul formaları ile okullara gidebilecekler

Milli Eğitim Bakanı Nimet Cubukcu gelecek eğitim ve oğretim yılında oğrencilerin kıyafetlerini serbestce sececekleri bir yontemi şu anda tercih etmediklerini belirterek Bu yontemi benimseyecek olursak onumuzdeki yılda bu yondeki calışmalarımızı surdururuzMilli Eğitim Bakanı Zamanı geldiğinde bunu acıklayacaklarını sozlerine ekledi