Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Okuldan kız , ivedi girin

Okuldan kız , ivedi girin
0
115

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Kızla aynı servisteyiz , serviste hep konusuyoruz , gülüşüyoruz espriler falan ama kızı okulda görüyorum hiç bakmıyo bana fakat servise gelince oyle yok , acaba serviste sıkılıyo diye hiç olmazsa benle konuşsun sıkılmasın , o amaçta mı ? Bi de ara sıra diyorum hoşlansa keşke benden fakat dost olarak görebiliyor , bir keresindede serviste ; kız arkadaşıyla birlikte konuşuyorlardı işte bi erkek arkadaşını anlatıyodu , benden az azıcık bile hoşlansa diğer erkeğe yönelmez veya konusmaz diye düşündüm , off bir sürü soru yardım edin(kız o kadarda güzel değil fakat özgüvenli işte , benimde peşimde kız çok , hiç yüz vermedim kimseye fakat bu öbür )