Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Okullar Ne Vakit Kapanacak 2019
Öğrencilerin sıkıcı bir sene sonuna yaklaştıkları sınavların ve derslerin yoğunlaştığı son günlerde merak edilen sorulardan biriside 2019 Eğitim Öğretim yılı ne zaman sona erecek 2019 Okullar Ne Vakit kapanacak sorusunun cevabı 2019 Yılı Okullar 14 Haziran...
2019 Okullar Ne Zaman Kapanacak
Okullar 2019 Yılında Ne Zaman Kapanacak
2019 2019 oğretim yılı 14 Haziran 2019 Cuma gunu sona erecek
Okullar ne zaman kapanıyor geri sayım sayacı tıkla
Turizmlerin Okullar geç açılsınçağrısı üstüne Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik ile birlikte Bakanlar Kurulu'na sunulan önerge kabul edildi Davutoğlu, okulların Kurban Bayramı sonrası yani Okullar 28 Eylül'de açılacağını açıkladı
Emrindeki Okullar geç açıldığı için geç kapanması durumu söz...
2019 Yılı Okullar Ne Zaman Kapanıyor
2019 Yılında Okullar Ne Süre Kapanacak
2019 Eğitim Öğretim yılı 17 Eylül 2019 Pazartesi günü başlayacak
Birinci yarıyıl 25 Ocak 2019 Cuma günü son erecek, öğrenciler 28 Ocak8 Şubat 2019 tarihleri aralarında yarıyıl tatiline girecek İkinci yarıyıl...
2019 okullar ne zaman kapanacak seçim,
2019 okullar ne vakit kapanıyor,
okullar ne vakit kapanacak 2019 tercih
2019 Eğitim Öğretim yılı 17 Haziran Cuma Günü sona erecekAncak 12 Haziran 2019 Milletvekili Genel Seçimlerinden dolayı okulların 1 hafta önce kapanma ihtimali var Fakat bu konuda...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.