Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Okullara bilgisayar ne zaman geldi?

0
269

Adalı

(¯´•._.• Adminasitor•._.•´¯)
Modaratör
Etkileşim
19,953
F-D Coin
124
1984 yılında Türkiye'de ortaöğretim kurumlarına 1100 mikrobilgisayar alınmış ve bilgisayar eğitimine başlanmıştır. Daha sonraları ise bilgisayar eğitimi yerine bilgisayarın bir eğitim aracı olarak kullanıldığı bilgisayar destekli eğitim uygulamaları- nın başlatılması uygun görülmüştür

Similar threads

Bilgisayar: Kim, Ne Zaman İcat Etti? Bugün günlük hayatın ayrılmaz bir parçası olan masaüstü bilgisayarları evimizde ya da okulumuzda kullanıyor, dizüstü ya da tablet bilgisayarları çantamıza atıp istediğimiz yere götürebiliyoruz. Sağlıktan eğitime, ulaştırma hizmetlerinden sanayiye modern...
Cevaplar
0
Görüntüleme
239
tablet bilgisayar okullara ne zaman dağıtılacak Tablet PC Oğrencilere Ne Zaman verilecek Tablet bilgisayarlar bugun 6 şubat 2019 de dağıtılmaya başlanıyor Eğitim yılının ikinci doneminin başladığı 6 şubat (bugun) Ankara'daki Sabahattin Zaim Anadolu Oğretmen Lisesi'nde oğrenim goren...
Cevaplar
0
Görüntüleme
115
tablet bilgisayar okullara ne zaman dağıtılacak Tablet PC Öğrencilere Ne Süre verilecek Tablet bilgisayarlar bugün 6 şubat 2019 de dağıtılmaya başlanıyor Eğitim yılının ikinci döneminin başladığı 6 şubat (bugün) Ankara'daki Sabahattin Zaim Anadolu Hoca Lisesi'nde öğrenim gören öğrenciler...
Cevaplar
0
Görüntüleme
73
Bilgisayar Destekli Öğretim Bilgisayar Destekli Öğretim Yapılan Sınıflarda Öğretmenler Ne Yapmalı? Öğretimde bilgisayar kullanımıyla ilgili en çok sözü edilen terim Bilgisayar Destekli Öğretimdir Bilgisayar destekli öğretim, bilgisayarın bir dersin öğretiminde bir vasıta olarak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
59
Hiçbir bilgisayar sonsuza kadar çalışmaz, yükseltmeler ve onarımlar, cihazınız biraz daha uzun süre kullanmanıza yardımcı olur, ancak belirli bir noktada, bakım için paranızı toparlamak yerine yeni bir bilgisayara yatırım yapmak gerekir. Her bilgisayar, ortalama beş – yedi yıl önce yaptığınız...
Cevaplar
0
Görüntüleme
133
858,497Konular
982,554Mesajlar
30,290Kullanıcılar
ugurapo33Son üye
Üst Alt