nicebayan
FD Üye
- Etkileşim
- 2
- Web sitesi
- nicebayan.com
- F-D Coin
- 61
700 bin öğretmen, okullarında kullandığı internet üzerinden kimi zaman Google arama motoruna kimi zaman da gazetelere erişemiyor Okullarda kendilerine verilen parola ile bugün Google'a girmek isteyen öğretmenler, Bu siteye erişim, Ulusal Eğitim Bakanlığı'nın isteği üstüne Türk Telekom tarafından engellenmiştirmesajıyla şaşkına döndü
Milli Eğitim Bakanlığı yetkilileri ise 'Google' arama motorunun engellenmesi konusunda bakanlığın herhangi bir talimatının olmadığını açıkladılar Fakat Türk Telekom'un gün içinde yaptığı 'zararlı içerik' testleri sırasında, yasaksız sitelerin de istenmeden 'engele' takılabildiğini söylediler genelde ise ne gazeteler ne de arama motorları için herhangi bir yasaklanmış talimatı olmadığının altını çizdiler *
Milli Eğitim Bakanlığı yetkilileri ise 'Google' arama motorunun engellenmesi konusunda bakanlığın herhangi bir talimatının olmadığını açıkladılar Fakat Türk Telekom'un gün içinde yaptığı 'zararlı içerik' testleri sırasında, yasaksız sitelerin de istenmeden 'engele' takılabildiğini söylediler genelde ise ne gazeteler ne de arama motorları için herhangi bir yasaklanmış talimatı olmadığının altını çizdiler *
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.