Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Okullarda Kadın Müdür Dönemi Başlıyor

0
138

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
61

Türkiye ’de kadınların her sektörde çalıştığı bilinen bir gerçektir minimum erkekler kadar azimli ve başarılı olan kadınlarımızı nedense okul müdürlüklerinde göremiyorduk Erkek müdür oranı %93,47 iken bayan müdür oranı %6,53 ’lerde kalmıştır Buda kadına üretilmiş büyük bir haksızlıktır bence

Ulusal Eğitim Bakanlığı bu yanlışı onarmak ve bayan müdür oranını güçlendirmek için bir saldırı yaptı ve buna tarafından öğrencilerinin tamamı kız olan eğitim kurumlarının müdürleri için kadın olma şartı getirdi

Sadece bu kadarla da kalmadı Karma eğitim yapılan ve 3 ve 3 ’den fazla müdür yardımcısı olan okullar bu sayının en düşük bir tanesini bayanlar parçalamak zorunda kalacak Benzer şekilde yatılı kız öğrencisi yer alan eğitim kurumlarının müdür yardımcılarından en az bir taneside bayan adaylar arasından seçilecek *