Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Okullarda kar tatili olan il ve ilceler 10 Şubat

Okullarda kar tatili olan il ve ilceler 10 Şubat
0
92

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
imagesokullardakartatiliolanilveilceler10subat5af9fb200fce8

2019 Yoğun kar yağışı nedeniyle bazı il ve ilcelerde yine eğitime ara verildi İşte okullarda kar tatili olan iller ve ilceler; Erzurum, Tunceli, Tokat merkez ve bazı ilceleri ile Bitlis, Ağrı ve Malatya'da yoğun kar yağışı nedeniyle eğitime ara verildi

Ordu kar tatili 10 şubat 2019

Ordu merkezde taşımalı eğitim yapan okullar, Ulubey ilcesinde ise tum okullar bir gun sureyle tatil edildi

10 şubat Elazığ ve Yozgat'ta Taşımalı Eğitim Tatil

Elazığ ve Yozgat'ta da, kar yağışı nedeniyle taşımalı eğitim yapılan okullar cuma gunu tatil edildiElazığ'da ortaoğretim kurumlarında 10 Şubat'ta yapılması gereken sorumluluk sınavları da ileri bir tarihe ertelendiElazığ Valiliği, elverişsiz hava şartları yuzunden engelli ve hamile personelin idari izinli sayılacağını acıkladı

Sivas 10 şubat kar tatili

Sivas'ın Şarkışla ilcesinde eğitime 1 gun ara verildi Suşehri ilcesinde ise taşımalı eğitime bugun ara verildi

Canakkale kar tatili 10 şubat

Kar ve fırtına Canakkale'yi esir aldıGokceada ve Bozcaada Vapur seferleri ile ucak seferleri olumsuz hava koşulları nedeniyle iptal edildiYoğun kar yağışına hazırlıksız yakalanan cok sayıda arac yollarda kaldıKar yağışı nedeniyle Canakkale Merkeze yaklaşık 3 saat elektrik verilemediCanakkale merkezde taşımalı eğitime, Can ve Yenice'de de, ilk ve orta dereceli okullarda Cuma gunu eğitime bir gun ara verildi

trt​

858,475Konular
981,253Mesajlar
29,554Kullanıcılar
MiklosSon üye
Üst Alt