Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

okullarda kılık kıyafet artık serbest olacakmış doğru mu?

okullarda kılık kıyafet artık serbest olacakmış doğru mu?
0
81

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
okullarda kılık kıyafet bundan böyle hür olacakmış doğru mu? Bugün tvde haberlerde okullarda bundan böyle öğrencilerin istediği gibi giyinip okula gideceği hakkında yasa çıktığı söylendi Hatta devlete ait gazetede yayınlanmış Bu içten mu ? Bundan Böyle çocuklar serbest mi giyinecek ?  

Similar threads

Azınlık Okullarında Kılık Kıyafet Uygulaması Nasıl Olacak ? Bu konu; azınlık okullarda kılık giysi uygulaması hakkında bilgiler vermektedir Sevgili melekler, bildiğiniz üzere artık okullarda tek herif kıyafet uygulamasına resmi gazetede yayınlanarak son verildi Önümüzde oysa öğretim yılından...
Cevaplar
0
Görüntüleme
79
bundan böyle okullarda başörtüsü hür mi olacak ?? Okullarda kılık giysi yönetmeliğinde değişiklik olduğu ve kız öğrencilerin isterlerse başörtüsü ile derse girebilecekleri söyleniyor Bu içten mu acaba?  
Cevaplar
0
Görüntüleme
68
Bilardo okullarda seçmeli ders olacakmış içten mu ? Ben süper bir haber duydum bundan böyle bilardo okullarda seçmeli ders olacakmışBen de yeni yeni merak sarmıştım,i sınıftaki erkek arkadaşlardan öğrenmeye çalışıyordum Doğruysa bu haber...
Cevaplar
0
Görüntüleme
83
Okullarda Giysi Serbestliğinin Şartları Bu konu; okullarda kılık kıyafet serbestliğpi şartları hakkında bilgiler vermektedir Sevgili melekler, bugün devlete ait gazetede yayınlanarak yürürlüğe giren okullarda kılık giysi serbestliği ile ilgili olarak vatandaşların aklında oluşan bir takım...
Cevaplar
0
Görüntüleme
62
Okullarda Tek alıcı giysi zorunluluğu ne süre bitiyor Ulusal Eğitim Bakanlığı'na Tabi Mektep Öğrencilerinin Kılık ve Kıyafetlerine Dair YönetmelikDevlete Ait Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlandı Okul öncesi, ilkokul, ortaokul ve liselerde kılık ve kıyafetin hür bırakıldığı ifade edilen...
Cevaplar
0
Görüntüleme
129
858,498Konular
982,048Mesajlar
30,027Kullanıcılar
KitKatetaksSon üye
Üst Alt