nicebayan
FD Üye
- Etkileşim
- 2
- Web sitesi
- nicebayan.com
- F-D Coin
- 61
Yeni eğitim öğretim döneminin başından itibaren öğrencilerin okula tek tip kıyafetle gelme zorunluluğunun kalkacağı kararı ile nerdeyse bütün yurtta bu karara tepki çığ gibi büyümüştü Yeni Ulusal Eğitim Bakanı Nabi Avcı bu koşul karşı kararı velilere bıraktı
Bu aramak oluyor ama okulda alınacak toplu bir karar ile öğrenciler tek tip giysi ile okula gelmeye devam edebilir (%60 Veli Kararı) Bakan Nabi Avcı Sivas'taki bir okulda bu yönde bir başvuru formu yapıldığını belirterek başka okullardada bu uygulamanın yapılabileceğini bu yönde bir yasaklanmış olmadığını söyledi *
Bu aramak oluyor ama okulda alınacak toplu bir karar ile öğrenciler tek tip giysi ile okula gelmeye devam edebilir (%60 Veli Kararı) Bakan Nabi Avcı Sivas'taki bir okulda bu yönde bir başvuru formu yapıldığını belirterek başka okullardada bu uygulamanın yapılabileceğini bu yönde bir yasaklanmış olmadığını söyledi *
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.