Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Okullarda Tablet Uygulaması Ne Zaman

Okullarda Tablet Uygulaması Ne Zaman
0
107

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
90
Okullarda Tablet Uygulaması Ne Süre Başlayacak

Okullarda Tabletler Ne Süre Dağıtılacak

FATİH Projesi (Fırsatları Arttırma, Teknolojiyi İyileştirme Hareketi) kapsamında başlatılan tablet uygulaması ikinci dönem dağıtılmaya başlanacak Beşinci ve dokuzuncu sınıflara tablet dağıtılacak Dört yıl daha sonra ortaöğretim ve ilköğretim ikinci kademede herkesin bilgisayarı olacak Bilgisayarlar öğrencilerde kalacak ve defterkitap nakliye devri son bulacak *

Similar threads

Okullarda Tablet Uygulaması Ne Zaman Başlayacak Okullarda Tabletler Ne Zaman Dağıtılacak FATİH Projesi (Fırsatları Arttırma, Teknolojiyi İyileştirme Hareketi) kapsamında başlatılan tablet uygulaması ikinci donem dağıtılmaya başlanacak Beşinci ve dokuzuncu sınıflara tablet dağıtılacak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
71
Fatih Projesi Okullara Tablet Ne Süre Dağıtılacak Okullara Tablet Ne Vakit Dağıtılacak Fatih Projesi MEB Şubatta 17 ilde 51 okulda 12 bin tablet bilgisayar dağıtarak uygulamanın pilot alan çalışmalarına başlayacak Bu dilekçe ile birlikte bütün dersliklerde bin 496 zeki tahta...
Cevaplar
0
Görüntüleme
124
Okullarda tablet pc uygulaması Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), okulların akıllı tahtalarla donatılması ve ders kitaplarının bilgisayar ortamına taşınmasını ongoren Fatih Projesini 20192019 eğitimoğretim yılının ikinci doneminde uygulamaya hazırlanıyor4 yılda tamaamlanması ongoruluyor MEB...
Cevaplar
0
Görüntüleme
97
Öğrencilere tablet bilgisayar, Kimlere tablet bilgisayar verileek Planlamaya kadar 4 sene sonra ortaöğretim ve ilköğretim ikinci kademede her öğrencinin bir tablet bilgisayarı olacak Milli Eğitim Bakanlığı, 20192019 eğitim öğretim yılında, FATİH projesi ile gündeme gelen tablet bilgisayarlarla...
Cevaplar
0
Görüntüleme
71
tablet bilgisayar okullara ne zaman dağıtılacak Tablet PC Öğrencilere Ne Süre verilecek Tablet bilgisayarlar bugün 6 şubat 2019 de dağıtılmaya başlanıyor Eğitim yılının ikinci döneminin başladığı 6 şubat (bugün) Ankara'daki Sabahattin Zaim Anadolu Hoca Lisesi'nde öğrenim gören öğrenciler...
Cevaplar
0
Görüntüleme
67
858,496Konular
981,871Mesajlar
29,910Kullanıcılar
tonymSon üye
Üst Alt