Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Zabıta takımları, 12 Eylül Pazartesi günü İzmit ve Gebze’deki okul önlerinde 20 grupla misyon başında olacak
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Zabıta grupları, 12 Eylül Pazartesi günü başlayacak eğitim öğretim devrinin birinci gününde okul önlerinde 20 grupla vazife başında olacak.
ZABITA OKUL ÖNLERİNDE
12 Eylül Pazartesi günü itibariyle 2022-2023 eğitim-öğretim yılı başlayacak. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Zabıta Takımları okulların birinci gününde öğrencilerin güvenliği için trafiğin ağır olduğu bölgelerde misyon başında olacak.
20 TAKIMLA SAHADA
Emniyet Müdürlüğü gruplarıyla müşterek misyon yapacak olan Zabıta grupları, İzmit ve Gebze’de 20 takımla yer alacak. Gruplar okul önleri ve trafiğin ağır olduğu ana caddelerdeki kritik noktalarda, öğrencilerin giriş ve çıkış saatlerinde gerekli güvenlik ehemmiyetlerini alacak.
TRAFİK AKIŞI
Okulların birinci gününde öğrencilerin ulaşımını kolaylaştıran ve can güvenliğini sağlayacak olan Büyükşehir Zabıtası, birebir vakitte trafik akışının sekteye uğramaması için de misyon yapacak. Emniyet üniteleriyle koordineli bir halde çalışacak olan Zabıta takımları, gün boyunca vazifesini sürdürecek.
Kaynak: (BYZHA) - Beyaz Haber Ajansı