Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Okulumdaki Kız

Okulumdaki Kız

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Arkadaşlar ben bu yıl üniversite sınavına gireceğim bir kız var Onu hiç tanımıyorum yalnızca ara sıra görüyorum , oda beni tanımıyor hatta beni hiç görmemiştir ola ki Bu kızdan 1 ay önce hoşlandığımı hissettim Arkasından bu 1 ayda kafamda çok büyüttüm ve platonik aşk yaşamaya başladım Hergün onu düşünüyorum Aklıma her zaman o geliyor İnternette ve bu forumda baya yazı okudum kızları etkilemeydi , onlara nasıl yaklaşılırdı , alfa erkek nasıl olunur vb çoğu şey okudum sadece onunla sevgili olabilmek için Sınava eksik bir zaman kaldı adam gibide çalışamadım ve ders çalışmam gerekli , bu kızı unutmam lüzumlu Ne yapmam lüzum sizce ?Dediğim gibi kafamda çok şey kurdum aptal gibi aşık oldum tanımadığım halde Olur Ya haftaya cesaretimi toplayıp kızla konuşur ve ondan hoşlandığımı söylerim %90 reddedicek beni Belki bu onu unutmama muavin olur ? Imtihan daha önemli tavsiyelerinizi bekliyorum

hatalı anlaşılma edit

858,498Konular
982,058Mesajlar
30,043Kullanıcılar
rolexnsnsbsbSon üye
Üst Alt