iltasyazilim
FD Üye
Selam arkadaşlar forumu peşine düşüp takip ediyorum uzun zamandır lakin yazmadığım için yeni üye oldum üniversitede hazırlık okuyorum , özel üniversite umulan kız çok lakin pek umrumda yok , mektep açıldıktan bi zaman daha sonra onla gözgöze geldik , 1 hafta bakışmalar felan sürdü , ben ona baya tutuldum aradan 2 hafta felan geçti yakın bi arkadaşımın sınıfına uğradım aynı sınıftalarmış fazla sevindim yan kıza ulaşabilicem diye , tanışmak istediğimi söyledim arkadaşımla haber yolladım önce cilalı olur demiş ama diğer konuştuğu biri felan varmış işte o yüzden vazgeçti bi gün sonra ogün buluşucaktık zaten arada 3 ay felan geçti hala ona bakıyorum şuan konuştuğu ya da çıktığı biri yok sanırım hala gördüğünde bakıyo , fakat ben cesaret edip konuşamıyorum lütfen yardım edin arkadaşlar , yani onun haricinde bütün okulla gidip konuşabilirim ama onda özel birşey var sözde anlamıyorum gidemiyorum , facebook adreside değil ordanda ulaşamıyorum , lütfen destek edin konuşamassam tüm sene kendi kendimi yicem teşekkür ederim şimdiden yardımlarınız için