Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

okuma bayramı monologları-okuma bayramı etkinliği monolog

okuma bayramı monologları-okuma bayramı etkinliği monolog

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
okuma bayramı monologları,Okuma Bayramı İçin Monologlar,okuma bayramı etkinliği için monolog

Düşündüm Bile
Büyüyünce ne mi olacağım?
Bana sorulmadan benim adıma bahşedilen kararları dinleyin önce
Dedem : “Subay olacak sın diyor
Ninem: “Ne yapacaksın subaya olup daBizim gibi oradan oraya gezeceksin Mühendis ol evler yap Beni de bu eski evden kurtar diyor
Teyzem,söze “hekim olacak benim oğlum diye başlıyor “Doktor olup teyzesini tedavi edecek diye bitiriyor
Amcam ,futbolcu olmamı istiyor
Babam da kesintisiz varlıklı ol oğlum zengin ol diyor
Anneme göre ise ya topçu, ya popçu olmalıymışım
Ana ben mi ne düşünüyorum?
Düşündüm bile öğretmen olacağımÖğretmen olup mutlu yaşayacağım

MERDİVEN
Bu sabah erken erken
Haylazca koşa koşa
Merenden inerken
Ayağım gitti nafile
ansızın düştüm yere
Ağladım avaz avaz
Başım kolum sarıldı
Annem babam darıldı
Şu halime bir bakın
Koşmayın sizde sakın *

Similar threads

Okuma Bayramı için monologlar, Okuma Bayramı monolog, monolog örnekleri okuma bayramı Düşündüm Bile Büyüyünce ne mi olacağım? Bana sorulmadan benim adıma verilen kararları dinleyin önce Dedem : “Subay olacak sın diyor Ninem: “Ne yapacaksın subaya olup daBizim gibi oradan oraya...
Cevaplar
0
Görüntüleme
125
Okuma Bayramı icin monologlar, Okuma Bayramı monolog, monolog ornekleri okuma bayramı Duşundum Bile Buyuyunce ne mi olacağım? Bana sorulmadan benim adıma verilen kararları dinleyin once Dedem : “Subay olacak sın diyor Ninem: “Ne yapacaksın subaya olup daBizim gibi oradan oraya...
Cevaplar
0
Görüntüleme
117
Kısa Monolog Örneği Monolog Örnekleri Kısa Çok Yemek Yiyen Bana çok yemek yiyen diyorlarTuaf şey İnsan yemeyi,içmeyi severse Obur mu olur muş efendim? Geçen gün bahçede oynuyordum Hava da fazla güzeldi Bir güzel koku bahçeye yayıldı Usulcacık mutfağa uzandım Baktım annem harıl...
Cevaplar
0
Görüntüleme
939
Monolog Örnekleri, Bıktım bıktım vallahi bıktım Bana küçük demelerinden bıktım Birisi bişey soracak mı, Hişşşşt küçük buraya bak derler Yaramazlık yaptım mı, Büyüdün artık ayıp derler Büyük müyüüüüüüüm Küçük müyüüüüüüüm Bunu iyi anlamak için günlerce düşündüm Sonunda buldum babamın...
Cevaplar
0
Görüntüleme
500
Monolog Ornekleri Kısa ve Uzun Monolog Ornekleri YERLİ PUSULA Affedersiniz efendim Aranızda bir terzi ya da kumaş tuccarı varsa cok rica ederim haber versin, bir şey soracağım (Biraz durur) Yok galiba (Sağa, sola bakar) Evet yok Ama, bu nasıl olur? Allah nazardan saklasın, bu kadar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
151
858,505Konular
982,770Mesajlar
33,065Kullanıcılar
DoxySon üye
Üst Alt