Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Okumayan Pişman Olur

Okumayan Pişman Olur
0
156

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Ne munasebet

Ablam evlenmeden once saatlerce odamıza kapanır, sigara ve kahve ikilisi eşliğinde sırlarımızı dokerdik Boyle anlardan birinde, kısık sesle Muzik acalım mı? Babam yan odada, bizi dinliyor olabilirdedim Yan odadan gelen ve hala hatırladığımızda bizi kahkahalara boğan ses: Ne dinleyecem sizi beee!

Yanlış telefon

İşe giderken cep telefonumu evde unutmuşum, ama televizyon kumandasını almayı ihmal etmemişim

Cocuklar kimden?

Annemle babam tartışıyor Tartışma esnasında annemin kafası o kadar cok karışıyor ki, kendisini aldatmakla sucladığı babama O cocuklar benden mi??diyor! Zaten tartışma o anda bitiyor, gulmekten tabii

Nur topu

İşyerinde kupe takan erkek arkadaşımıza babasından yorum: Bir zamanlar nur topu gibi oğlum vardı; nuru gitti, topu kaldı!

Duz mantık

Eğer bir sokakta yuruyorsanız ve camında ''Bu ev kiralıktır'' yazılı bir evin yanından gecip birkac adım sonra onune geldiğiniz bir başka evin camında ''Bu da'' yazısını gorurseniz bilin ki Trabzon'dasınız

Toplamda

Gecen gece nobetteyken acile 3 yaşında, para yutmuş bir hasta geliyor Babasına ne kadar yuttuğunu soruyoruz; 1 YTLdiyor Yapılan tetkikler sonucunda bir adet 50 Kuruş ve iki adet 25 Kuruş tespit ediyoruz Baba bir şekilde haklı olduğu icin sadece aramızda guluşerek konuyu kapatıyoruz

Helallik

Tatile giden, hayat dolu yaşlı teyzemiz guya helalleşiyor Hadi cocuğum, hakkınızı helal edin, hayat bu; siz olursunuz ben goremem, veya siz kor olursunuz beni goremezsiniz

Kopuk kopuk

8 yaşımdaki yeğenim Dayı nasıl oluyor da renkli sabundan beyaz kopuk cıkıyor?diye sordu Dur bir duşuneyimdedim, hala duşunuyorum

Araba sevdası

Annem arabasını torpidosu icin dantel orecek kadar cok seviyor Gecenlerde arabayı carpmış ve farı kırılmış Babamın anlattığına gore trafik polisinin onunde Yavrumun gozu cıktııııı!diye ağladığı icin polisler heyecanlanıp ambulans cağırmışlar

Hevesli

Kardeşime araba kullanmayı oğretiyorum Cok hevesli Bana; Abi cok kolay yaa, aynı bilgisayar oyunu gibi!diyor Cevabım; Hııı Ama tek canın var

Potansiyel muşteri

Kırmızı ışıkta durduğum anda yanımdan iki motosikletli ışık hızında ve tek tekerlek uzerinde gecti Ben ağzım acık olayı izlerken yanıma yanaşan 112 ambulansından doktor camı actı ve bana: ''Gordun mu bizim muşterileri Hey maşallah!'' dedi

Un merakı

Komşumuzun kızı ilk fırıncıya kactı Geri geldi, 5 ay sonra un fabrikasının sahibine kactı Bunlara annesinin yorumu; Ben bu gızı una doyaramadım!

Sutun faydaları

Sabah erken okula gidecek oğlumu uyandırmadan once, kalkar kalkmaz icsin diye hazırladığım sutun bardak ebadını o kadar abartmışım ki, henuz uyanmaya calışan, tek gozu acık oğlumdan gelen cumle: İneğin kendisini getirseydin bari

Emniyet kemeri

NişantaşıKadıkoy dolmuşu icin bekliyoruz Bir taksi geliyor dolmuş yerine On koltuğa oturan kadın her normal insan gibi emniyet kemerini takıyor Ancak şofor amcamız emniyet kemerinin iyice ortaya cıkardığı dekolteye bakmaktan yola bakamadığı icin bir muddet duşunuyor ve icini cekerek kadına sesleniyor Abla, cıkar emniyet kemerini, boylesi daha emniyetli hepimiz icin

Arabam calındı

2 gece once arabasını otoparkta unutup eve dolmuşla donen ve sabah Arabam calındı!diye ortalığı kasıp kavuran salak benim

Kayıp aranıyor

Cok sevdiğimiz dedemi kalp krizi sonucu kaybettik Sevilen bir esnaf olması sebebiyle cenazesine oldukca buyuk bir kalabalık katıldı Biz taziyeleri kabul ederken uzun suredir gormediğim bir arkadaşım beni gordu ve geldi Bu kalabalık da ne boyle?diye sorunca gayet normal bir şekilde Dedemi kaybettikdedim Cevabı beni o an bile krize sokmaya yetti: ''Bu kadar insan hala bulamadınız mı?''

Giyim kuşam

Lacivert ceketi, gri pantolonu, kahverengi ayakkabısı ve siyah kemerini bir arada giyen babama annemin yorumu: Toplama bilgisayar gibi olmuşsun!

Cadaloz kaynana

İş arkadaşımın duğunundeyiz Nikah kıyılıyor, imzalar atılıyor, gelin ve damadı tebrik etmek icin ayağa kalkıldığında elektrikler kesiliyor Biz hep beraber Aaaa!diye tepki gosterirken, arkadaşımın annesi oldukca yuksek sesle duşuncesini dile getiriyor Oğlumun daha ilk dakikadan hayatı karardı

Direksiyon eğitimi

Sene 1993 Sevgilime (şu an karım olur kendileri) araba kullanmayı oğretiyorum İzmir'in o zamanki halini bilenler bilir UckuyularNarlıdere yolu şimdiki gibi değil Sakin Stres olmasın, panik yapmasın diye cok karışmamaya calışıyorum Ayrıca cok sakin bir ses tonuyla konuşuyorum Direğe 3 santim farkla geciyor benim guzel sevgilim Direğe cok yakın gectin hayatımdiyorum Cevap Hangi direğe?imagesokumayanpismanolur5ad76f09a1c6fgif