Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

okursanız sevinirim derdimi paylaşmak istedim

okursanız sevinirim derdimi paylaşmak istedim

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
dün sevgilimden ayrıldım ilişkimiz yürümedi zaten çok sağlıksız yürüyordu ilişkimiz ben önerge ettim ayrılalımmı bu ilişki yürüyemez dedim oda yazdı bizim sonumuz olamaz kop hemen biz arkadaşız dedi bende olayın şokuyla ve olayın üzüntüsüyle msnden sildim onu ve ardından çok ağladım hayla toparlayabilmiş değilim kendimi çöktüm üzüntüden ve tüm gece ve bugün de onu düşündüm bana kötüleme atıyordu daima bahane her zaman yalan dolan diye lakin yalan söylemiyordum ve televizyon izledim dışarı çıktım annemin cep telefonu benim yanımdaydı ve kendimi nasıl toparlıcam bilmiyorum dün gözlerimden yaşlar fazla aktı bu şey bende psikolajik travma yaşattı resmi olarak psikolajik travma yaşadım her şey hoş gidiyordu ben buluşmaya gelemediğim için annemde o gün geç gelmişti alışverişe gitmişti ve adam o gün bana dedi bugün gelirim senin yanında dedi bugün çık dışarı buluşalım dedi bende ok dedim fakat annem çok geç saatte geldi bende çok geç çıktım dışarı annemin yüzünden daha sonra bizim sitenin aşağı bir çocuk parkı var ve adamı aramak için çocuk parkına gittim site dışarısına çıktım ve yokuşları tırmandım yürüyerek süratli hızlı ve bizim sitenin olduğu yerde bir yığın var tepedede bir çocuk parkı var orayada çıktım lakin bulamadım birazcık tur attım sitenin etrafında ve sitenin içerisinde sonra eve geldim eve gelince msnyi açtım ve adamda açmıştı msnyi ve selamlama dedi orda mısın dedi bende selam burdayım dedim ve sonradan adam bana dediki defalarca yalan dolan daima mazeret dedi bende adama dedimki hayır yalan söylemiyorum yalan söylemedim gerekçe üretmedim üretmiyorum bu ilişkinin bitmesinide asla istemiyorum dedim adam beni dinlemedi ayrıldık ve artık hiç konuşmuyorum adamla bende dedimki adama seni çok sevicem seni fazla sevdim dedi adam bana dediki sen çok iyi bir insansın dedi bende ona dedim sende çok iyi bir insansın dedim fakat yürüyemedi iki defa buluştuk sadece ilk o adamla öpüştüm ilk o adamla yaşadım öpüşmeyi ve adam dediki bana benden daha iyi insanlarda var dedi bende seni istiyorum dedim ve çok üzüldüm ve hayla üzgünüm kalbim yanıyor içim yanıyor içimden bir parçayı koparttılar benzeri allah sabırlar versin banada allah tahammül gücüde versin bana ve hiç aldatmadık birbirimizi anlaşıyorduk ve fazla seviyorduk birbirimizi buluşmaya gelmediğim için ayrıldı adam çok fena bir şey ve ben ağlarken kıskançlık krizlerine girip daha da ağladım ve o adamı diğer bir kızın ve diğer bir kadının elinden tuttuğunu düş edince bu sefer dahada ağladım dahada üzüldüm hiç birbirimize yalan söylemedik ve hiç kötülük etmedik birbirimize ve çok güveniyorduk ama bitti yürüyemedi ilişkimiz ve bugün fena bir haberle daha sarsıldım kuzenim var hikaye diye 17 yaşında ve trafik kazası geçirmiş bugün beyin kanaması geçiriyormuş beyninin loblarında kanamalar baloncuklar varmış ve akciğer kafesi akciğerlerinin üstüne çökmüş nefes alamıyormuş solunum cihazına bağlamışlar ameliyat oldu oda bugünde ve öyküye seri bir otomobil çarpmış öykü yola bakmadan yürüyormuş otomobil hızlı geliyormuş araba seri bir şekilde çarpmış öykünün nebati hayata girmesi büyük olasılıkmış nolursunuz benim için de hikaye içinde allaha dua eder misiniz öykünün kolları ezilmiş bacakları ezilmiş ve bana ahlaksız teflifler gönderiyordu cinsel teflifler filan mini etek giy filan diyordu habire miniyle geliceksin dimi öyküye de üzülüyorum şu anda zaten bana seni seviyorum seni hiç bir zaman bırakmıcam diyordu daima seni beklicem diyordu ve ailemden el altından adamla buluştum ailemin bundan haberi yok nasıl böyle bir riske attım kendimi aklım almıyor o adam için tehlike almayı göze almıştım ve ailem asla erkeklerle adamlarla buluşmama izin vermez ve bu adam internetten tanıştığım bir adamdı ve bana ilk buluşmada dediki eğer gelmezsen senin evine çıkarım dedi beni böyle korkutma etti bende bu riski göze alarak ve adam için göze alarak gittim ve ev adresimi verdim adama nerde oturduğumuda verdim

858,497Konular
981,918Mesajlar
29,938Kullanıcılar
Rzgr27Son üye
Üst Alt