Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

'Okuyamıyorsanız Kocaya Gidin'

'Okuyamıyorsanız Kocaya Gidin'
0
154

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
'Okuyamıyorsanız Kocaya Gidin' Elazığ'ın Karakoçan İlçesi’ne 4 kilometre uzaktaki Yatılı İlköğretim Bölge Okulu (YİBO) yurdunda barınan 28 kız öğrenci, ilçedeki liseye gidebilmek için her gün bu mesafeyi yürüdüklerini belirterek İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nden servis talep etti Yazılı başvurularına devlete ait cevap verilmediğini söyleyen öğrenciler, okulu adamak durumunda kalacaklarını söyledi Karakoçan'a ast köylerden liseyi okumak için YİBO yurdunda barınan 28 kız öğrenci, yazılı servis taleplerine cevap alamayınca İlçe Milli Eğitim Müdürü Yasef Kaya ile yüz yüze görüştü Kız öğrenciler, her gün 4 kilometre yürüdüklerini ve yemek sorunu yaşadıklarını, bu sorunlarının çözümü için servis konulmasını istedi Öğrenciler bu görüşmede İlçe Milli Eğitim Müdürü Yasef Kaya'nın kendilerine Liseyi okumak zorunda değilsiniz Paranız varsa okursunuz Okuyamıyorsanız, gidin evlenin'' dediğini öne sürüldü İlçe Ulusal Eğitim Müdürü Yasef Kaya, iddiaların içten olmadığını savunarak, YİBO’da barınan kız öğrencilerin ikinci dönem ilçe merkezinde barınmaları için çalışma başlattıklarını söyledi Milliyet  

858,477Konular
981,280Mesajlar
29,557Kullanıcılar
efwistonSon üye
Üst Alt