okuyun krize girin "Sayın kulumuz, kılınmamış namaz borcunuz gözükmektedir Amel defterinizin günahtan kapanmaması için, lütfen borcunuzu ödeyiniz MÜNKER NEKİR AHIRET HİZMETLERİ "Tam bir serseri gibiydiSonunda bir serseri kurşuna kurban gitti Türkçeyi katlettilerCÜMLEmizin başı sağolsun " Her politikacının bir DARBE yiyişi vardır "Bundan Böyle yalan söyleyeni dokuz köye muhtar yapıyorlar " Bakırköyden Işık Halkası, Jale, Lale taşınmıştır Kamuoyuna duyurulur Memurlar ücret artışlarına DARGIN KÜSKÜN gülüyorlar "ALTIN KALPLİ sunucunuz soyuldu Şu lahza yürek cerrahide ivedi YÜREK nakli bekliyor "Ben ettim sen etme! Bırak tuvalet temiz kalsın "Ne değin dönersen dön, popon arkanda kalır "Çözümün bir parçası değilsen, sorunun bir parçasısındır "Itinalı sür, insanın değiştirme parçası yoktur "Silahlar insanları öldürmezler, sadece öldürmeyi kolaylaştırırlar "Ajda Pekkan yüzünü gerdirmeye devam ediyor yüzündeki ben eskiden ayağındaymış "Aşk böylece önemli bir hastalıktır oysa iki kişiyi ansızın yatağa düşürür "İnsan öldüğü vakit değil, unutulduğu süre ölür "Senin zayıflaman için daha 40 fırın ekmek yemen lüzumlu "Sigara sağlığa zararlıdır ( İmza puro ) "Karnedeki her kırığın bir hikayesi vardır " En kıyak meslek öğretmenliktir Müşterisi hiç bitmiyor da ondan Her çözüme mutlaka bir problem bulunur "Keyfiniz uygun değilse anneniz bir yere kaldırmıştır "Tencere yuvarlanır kapağını, kopyacı yuvarlanır sıfırı bulur "Atı bölge Üsküdarı, notu bölge sınıfı geçer "Kafanız bozulduğunda garanti belgenizi de yanınızda getirin "Çılgın deliyi nerede bulacağını bilir Tüm kadınlar güzeldirlafı sürümden galip gelmek isteyen erkeklerin uydurmasıdır "Vefat kalıtsaldır " Önceden kibirliydim fakat şu anda kusursuzum! "Kumarı bırakıcağıma bahse girerim "