Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

olacak iş mi şimdi bu

olacak iş mi şimdi bu
0
57

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
olacak meslek mi acilen bu ilahi yaramaz Hülya Avşar, programına misafir ettiği bi dönemin ünlü hocalarından Adnan Oktar'a bakalım Avşar kızı neler demiş haberimizde ZEHRA MÜRİDİNİZ OLSA 1548633768 1548633768 olacakismisimdibu5c4e46ac02653olacakismisimdibu5c4e46ac02653 http:wwwgeccecomserviceMakeThumbaspx?Image webimageshaberhulya13mart%281%29&w 415&Alt webimageshaberhaberlrg HÜLYA AVŞAR PROGRAMINA MISAFIR ETTİĞİ ADNAN OKTAR’LA YAPTIĞI SÖYLEŞİNİN PERDE ARKASINI ANLATTI Bence Adnan Oktar çocukluğundan gelen birtakım psikolojik şeylerle kendini engelleyemiyor Yaptığı şeylerin yanlış olduğunun kendi de farkına varmıyor Adnan Oktar bir tek şeyi içten söyledi O da annelerin ve babaların çocuklarına sevgiyi sahiden içten vermeleri gerektiğiydi Çünkü onlar şevkati ve sevgiyi kullanıyor en büyük silahı bu Sevgiye batmış insan Adnan Oktar’ı yemez Yayında “Kızım sizin müridiniz olsaydı ben sizi öldürürdüm dedim O da bana “Siz şu anda beni azmettiriyorsunuz dedi Ben de ona “Hiç ayrım etmez Ben böyle bir şey yaşasaydım bir anne olarak sizi öldürürdüm, sizi ne yapar ne eder bulur ve öldürürdüm dedim Buna azıcık bozuldu  

858,505Konular
982,660Mesajlar
33,046Kullanıcılar
King3838Son üye
Üst Alt