Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Olayın aslı ne?

Olayın aslı ne?
0
148

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
19
Birinden hoşlandınız aleyhinde tarafta bunu biliyor, bir yerde karşılaştığınız hayırdır?sorusunun cevabını bir arkadaşımı bekliyorumdiye veriyor ve siz ayrıldıktan daha sonra durum yerinden el ele ayrılıyorsa burada kızın hesabı nedir?(anladınız siz onuamaç ne ?)

Similar threads

Merhaba arkadaşlar bundan 1 buçuk ay önce üniversiteden iki arkadaşım (sevgililer) yoluyla bir kızla tanıştımİlk izlenim olarak kız aslında olgun duruyordu ve etkilemişti beni herşeyiyleTanıştığımız gün çok artı konuşamadık ikimizdeSonra whatsapptan 1 hafta her tarafında her lahza...
Cevaplar
0
Görüntüleme
123
Arkadaşlar uzun gelecek lakin lütfen asistan olun bana Hani sorun bende mi anlamam lüzumlu? Lütfen Allah aşkına okuyun ve sorduğum sorulara siz olsanız ne yapar ne düşünürsünüz bunu dile getirin lütfen!!!! Öncelikle soruyu her ortak düşünün yani erkekseniz kız dost , bayansanız erkek...
Cevaplar
0
Görüntüleme
144
Evet arkadaşlar lise döneminde başımdan geçen bir olayı sizinle paylaşmak ve görüşlerinizi olmak istiyorum Lise 2 sınıfın birincil günü okula yeni bir kız gelmişti,ast yeniler paylaşılamaz derler lisede,neyse ben kızdan fazla hoşlandım lakin kimseye belli etmedim,bizim arkadaşlar kutup mevzuya...
Cevaplar
0
Görüntüleme
99
4 sene önce: Daha 15 yaşında sevdiğim bi kız vardı O kızı fazla seviyordum Lakin kızın yanına gitmeye, onun bulunduğu ortamda bulunmaya bile yiğitlik edemiyordum Ona sevdiğimi söyleyemedimHem babalarımız arkadaştı hemde cesaret edemedim Gidip onun kardeşine '' ben senin ablanı seviyorum ''...
Cevaplar
0
Görüntüleme
104
Arkadaşlar aşağıdaki yazanlar bana ait değildir işinize yarıyacağını umdum ve burada sizlerle paylaşıyorum rep verirseniz sevinirim bide bu rep ne işe yarıyo birisi anlatırsa iyi olur kanımca KIZI ETKILEME Bir kızı etkilemek için hepimiz çok değişik çarelere başvurmuş çoğumuz başarılı olmuş...
Cevaplar
0
Görüntüleme
194
858,506Konular
983,088Mesajlar
33,115Kullanıcılar
smrnr16Son üye
Üst Alt