Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ölçülü Turşu Tarifi

Ölçülü Turşu Tarifi

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Ölçülü Turşu Tarifi İçin Malzemeler

*1 litre kaynamış soğumuş su
*1 su bardağı sert isterseniz üzüm, yumuşak isterseniz elma sirkesi
*2 yemek kaşığı kaya tuzu
*1 baş sarımsak
*10 tane nohut
*Salatalık ve istediğiniz turşu malzemesi

Ölçülü Turşu Tarifi Yapılışı Benim tursu tarifim yapilan kavanoza göre degil 1 litre suya 1 su bardağı sirke ve 2 yemek kaşığı tuz koyup tursu suyumu hazırliyorum bu tam tarif ama ne kadar malzemem varsa kavanozlara yerlestiriyorum daha sonra bu olcude ne kadar lazimsa cogaltiyorum aralarina sarimsak ve aroma katmasi için nohut koyuyorm sudaki bulaniklik ordan kaynakliyor zaten emin olun bu olcu birebir tutuyo ben hep bu olcuyle yapiyorum hic hüsrana ugramadm

Similar threads

Tam Ölçülü Turşu Tarifi İçin Malzemeler *12 su bardağı önceden kaynatılıp soğutulmuş su *3 su bardağı sirke *1 su bardağı salamura tuzu *1 Türk kahvesi fincanı limon tuzu *1 tatlı kaşığı şeker *Bu ölçülerle hazırlanan karışımdan 5 kiloluk+ 1 kiloluk turşu hazırlayabiliriz 5 kg lık...
Cevaplar
0
Görüntüleme
74
Tam Ölçülü Turşu Tarifi İçin Malzemeler *1 kg kıl biber *1 kg kornişon *1 kg acur *1 kg havuç *1 adet lahana *1 adet karnabahar *10 baş kadar sarımsak *Tuz *Şeker *Sirke Tam Ölçülü Turşu Tarifi Yapılışı Öncelikle malzemeleri yıkıyoruz Kornişonların uçlarını kesiyor, biberleri...
Cevaplar
0
Görüntüleme
67
Tam Kıvamında Garantili Karışık Turşu Tarifi İçin Malzemeler *1 orta boy sert lahana *yarım kg yeşil domates *3 havuç *8 9 tane yeşil biber *5 6 tane kırmızı biber *2 baş sarımsak *1bag maydanoz *yarım kg tursuluk salatalık *8 10 tane nohut * *3 litre kaynatilmis şu *240 gr tursu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
88
Karışık Turşu (Tam Ölçülü) Tarifi İçin Malzemeler *Arzuya göre *Beyaz lahana *Kornişon salatalık *Yeşil ve kırmızı biber *Havuç *56 diş sarımsak *1 çay bardağı sirke *1 çorba kaşığı tepeleme limon tuzu *Yarım su bardağı iri tuz *3, 5 litre su *1 bağ kereviz sapı *23 defne yaprağı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
107
Çıtır Çıtır Kornişon Turşu Tarifi İçin Malzemeler *3 kilo kornişon salatalık *5 kiloluk turşu bidonu *3 litre su *7 yemek kaşığı kaya tuzu *1 nehir bardağı üzüm sirkesi *1 akarsu bardağı elma sirkesi *1 yemek kaşığı limon tuzu *1 baş sarımsak Çıtır Çıtır Kornişon Turşu Tarifi Yapılışı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
120
858,481Konular
981,457Mesajlar
29,614Kullanıcılar
zazahshaSon üye
Üst Alt