Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Öldüğü gece anneannemi gördüm

Öldüğü gece anneannemi gördüm
0
49

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Öldüğü gece anneannemi gördüm 34 hafta dek önce anneannemi kaybettik Anneannem felçliydi 15 yaşındayım Anneannemi fazla severdim Onun da beni çok sevdiğini biliyorum Küçükken bana çok bakmıştı Öldüü gece bir rüya gördüm fakat öldüğünden az önce haberim yoktu Rüyamda dağ gibi bir yerde topraklık açık bir alanda duruyorum Anneannem normal bir arabayla yaklaşıyor Arkadaki koltuktan yanına 2 kişiyle birlikte iniyor Bu 2 kişiyi hatırlamıyorum Fakat sanırım tanımadığım millet Sonradan anneannem yürüyordu ve ben de iyileşmişsin diye boynuna atlıyordum O da yüzümü okşayıp, iyileştim kzım, iyiyim meraketme diyordu Fakat üstünde siyah bir takım elbise vardı Saçlarının rengi değişmişti Aristokrat bir insan gibi görünüyordu Rüyam hakkında tahmini bile olan varsa belirtsin lütfen, bu benim için fazla önemlioldugugeceanneannemigordum5c527e7859c20alt Bilhassa üzerindeki kıyafetin siyah renk olması ilginç geliyor bana Lütfen açıklığa kavuşturunoldugugeceanneannemigordum5c527e7859c20alt  

858,467Konular
981,169Mesajlar
29,537Kullanıcılar
emirbregaSon üye
Üst Alt