Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Öldükten sonra doğurdu

Öldükten sonra doğurdu
0
78

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
90
Öldükten sonra doğurdu

Tracy Hermanstorfer adındaki dokuz aylık gebe kadın, kalp krizinden ölmesine rağmen gerçekleştirdiği doğumun arkasında hayata döndü
Associated Press haber ajansının bildirdiğine göre, Noel arifesinde işyerindeyken kalp krizi geçiren Tracy isimli hamile bayan, kocası kadar hastaneye kaldırıldı ve derhal sezaryen operasyonu için ameliyata alındı

Ameliyat esnasında kalbi ve sonulumu duran kadının ölümü gerçekleşti Bebek ise yürek atışı çok yavaş olarak dünyaya geldi

Doğumdan sonradan bir mucize yaşandı ve ölümü gerçekleşen Tracy müdahale olmadan hayata döndü 33 yaşındaki mucize annenin kocası Martin, “Hiçbir hayat belirtisi göstermiyordu Ne kalp atışı, ne tansiyon, ne de solunumu vardı dedi

Doktorlar Martin ’e “Oğlun kurtulacak, ama eşini kaybettik açıklamasını yaptıktan sonra Tracy ’nin mucize hayata dönüşü ile şok geçirdi

Martin “Bir Anda sahip olduğum her şey elimden alındı ve her yerde bana verildi Bu kuşkusuz Tanrı ’nın eliydi diye konuştu Ameliyatı gerçekleştiren hekim ise sezaryen esnasında kadının öldüğünü, nasıl hayata döndüğü hakkında hiçbir fikirleri olmadığını belirttiler

UYKUYA DALDIĞINI ZANNETTİ
Tracy hayata döndükten daha sonra “Bana uykuya dalıyorum gibi geldi Daha Sonra olanları anlattıklarında sadece ‘vay canına ’ diyebildim dedi

Üç ve 11 yaşlarında iki çocuğu daha yer alan çiftin mucize eseri olarak dünyaya gelen erkek bebeklerine Coltyn adı verildi
*

858,496Konular
981,878Mesajlar
29,917Kullanıcılar
ErkanzglSon üye
Üst Alt