Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Oldurur Sevdan sozleri

Oldurur Sevdan sozleri
0
232

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Delisin, deli
Boyle ayrılık olurmu
Delisin, deli
Can bedenden hic kovulur mu
Yaz baharın guz olunca
Gonlune huznun dolunca
Sende bensiz el ocagında
Anlayacaksın

Yaz baharın guz olunca
Gunlerin hesap sorunca
Sende bensiz el ocagında
Ağlayacaksın

Hatıralar sayfa sayfa
Kalbimde sen parca parca
Bu gidişle en sonunda
Yaşatmaz beni
Oldurur sevdan

Similar threads

Delisin deli, boyle ayrilik olur mu Delisin deli, can bedenden hic kovulur mu Yaz baharin guz olunca, Gonlune huznun dolunca Sende bensiz el ocaginda anlayacaksin Yaz baharin guz olunca Gunlerin hesap sorunca Sen de bensiz el ocaginda aglayacaksin Hatiralar sayfa sayfa Kalbimde sen...
Cevaplar
0
Görüntüleme
118
2019 Aşk Ve Sevgi Sozleri Sen gecmişin herhangi bir yolsuz sevdası diye anıyorsun beni oysa ne yollar aradım o sevdaya ama bilmiyorsun cocuk bilmiyorsun Depremle girdin gonlume,fay hattı cizdin yureğime,artcılar hala devam etmekte, ozlenmektesin bitanem dokuz nokta dokuz şiddetinde...
Cevaplar
0
Görüntüleme
89
Türk Sanat Müziği Şarkıları İsimleri Türk Sanat Müziği Şarkıları Aşkımı bilmedin Aşkımın birincil baharı Aşkın kanununu Aşığım sana Aşık oldur Kaplumbağa Kabuğu girdim ay çıktı Kaplumbağa Kabuğu girdim kamışa Bağdat yolu Bahar bitti sonbahar bitti Bahar geldi gül açıldı Bahar gelmiş neyleyim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
88
Etkileyici Guzel Mesajlar En Etkileyici Guzel Mesajlar Etkileyici Guzel Sozler Mesajlar İLK GORUSTE ASKA INANIRMISIN? YOKSA DISARI CIKIP TEKRAR MI GIREYIM SENI UZAKTAN SEVMEYI,SANA BAKMADAN GORMEYI,SENI DUYMADAN DINLEMEYI,GOZYASLARIMLA GULMEYI,KAVUSMAK ICIN SABRETMEYI OGRENDIM AMA...
Cevaplar
0
Görüntüleme
204
Türk Sanat Müziği Şarkıları Listesi Türk Sanat Müziği Şarkıları Türk Sanat Müziği Şarkıları A'dan Z'ye Listesi A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P R S Ş T U Ü V Y Z Açık bırak pencerini Açılan bir gül gibi Ada sahillerinde Adalardan bir yar gelir Adanın...
Cevaplar
0
Görüntüleme
140
858,497Konular
981,953Mesajlar
29,950Kullanıcılar
ivol.kanSon üye
Üst Alt