Öleceğim uğrunda Yırtılan bir mektup gibi ellerim Kenarından ateşe verilmiş, ömrün yakamozuna akseden silik satırlar arasında yanıyor kalpParmak uçlarında küle dönecek ve küllerin de tekrar kendini yaratacak bir sevdanın çığlıklarıdır, alevine nefesini rüzgar yaptığın yanışKoklama bu gülü yandı ama yandığının resmidir sana bıraktığı tek gülüş Şehrimin sokaklarındayımFaydasız çamurların göğsünde akıyorumÇamur hey çamur sürü beniO kadının bacak izlerine bula beni Karanlık ancak yamandır bu şehir halkı de Öksüzlüğün nefesidir sokaklarda ışıyan kedi gözleriSaat her on ikiyi vurduğunda gördüğüm çakmak bakıştır penceremde ancak yıldızKedi nankör kediKaranlığın karnını delen bakışlarınla onun gözlerine taşı beniÇırpınışım kalsın kan kızılı hasretlere hediye Yürüyorum adımlarım dipsiz kuyulara atılan taş gibi derinden gelen uğultularla yankılanıyor sokaklarımın sarı odalarındaEylül rengi bir gece yaşıyorum, resmini tırnaklarımla çizdiğim taş duvarlardaDuvar katil duvar, aç yolumuAç oysa özgürlüğümü bulayım ona koşayımSonra gülüyorum güldükçe seni görüyorum Geç ayrım ettim gökyüzünün hırçın bakışlarınıBöylece sert o kadar batmış oysaİçine gömük biriktirilmiş hırs küpü patladı patlayacakBir bayan doğuyor karanlığın bağrındanYüzünde saflığın en beyazıYırtıyor gökyüzünün gebe karnınıBana gülüyorKadın Aygel bayan doğ bayan ışığınla beni sar kadınSevişelim kadınGeceye tutku çığlıkları atarak, öpüşelim bayanGülüyorum güldükçe seni görüyorum Soğuk ayazın karısı soğukIsıt beni üşüyorum Avuçlarım nemli bağrım ıslak gözlerim ıslakağlıyorumAğlarken gülüyorum güldükçe seni görüyorum CaddelerdeyimAteş böcekleri gibi kaçışan trafik ışıkları yollarıma düşüyorGitmek istiyorumTaksi hey taksi Gider misin onun olduğu yereDöner mi tekerlerin yar yar diyeSöyle taksi param olmasa bile götürür müsün beni sevgiliye? Kendime gülüyorum güldükçe kendimde seni görüyorum Öyle titriyor ki dudaklarım, sormabuzdan makyaja bulanmış teninde har’a değen çatlak topraklarSen de güneş sen de ateşin en yıkamışı biliyorumAteş gel ateştenimde bağlı ben de altkül et bu içimde yeşerttiğim ormanlarıKurut retinam da dalgalan fırtınalı tutkuları Yürüyorum yürüdükçe seni hissediyorum Hüznün en güzel şekli yüzünü arıyorumYumruklarımı sıkıyorum havaya sallıyorumRüzgarla dövüşüyorumTers esme diyorum rüzgar ters esmeSen estikçe ben senden uzaklaşıyorumRüzgar nemrut rüzgarYanıma gel benimle yürü al beni kat beni peşineSonra da rüzgar, ne olur? çak beni o kadının döşüne Berbatım berbatım bu geceDevrik kadehler gibi dönüyor başımDal ucunda yaprak, düştüm düşeceğim gecenin tam ortasınaBir cinayet gibi bilinmez kokacak tenimKimliksiz kimsesiz sahipsiz bir yürek konacak adımÖylesine sessizce, çıkar mı bu sevda bir namazlık saltanatın tahtına Biliyorum Bu yolun sonunda Sana kavuşmak Sana karışmak Kurşunsa da Elin elime değdiği anda Öldür beni, Yoksa ben öleceğim bu uğurda Öleceğim uğrunda