Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Ölen annesiyle 2 gün aynı evde yalnız kaldı

Ölen annesiyle 2 gün aynı evde yalnız kaldı
0
125

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
90
3 yaşındaki çocuk, astım krizi geçirerek ölen annesiyle 2 gün baştan başa aynı evde yalnız kaldı
Camdan küçük Mason'a kapıyı açmasını söyleyen JodiAnn Lydia'yı yatakta dingin halde buldu Astım hastası kadın elinde solunum cihazıyla uykusunda hayatını kaybetmişti Şanssız çocuk, annemi uyandıramıyorumdiye yakındı

2 gün baştan başa buzdolabında bulduğu peyniri yiyerek hayatta kalan ufak Mason, susamış kaldığı için hastaneye kaldırıldı 3 yaşındaki çocuk annesinin bir daha uyanmayacağı haberini hastanede, anneannesinden aldı

Lydia'ya, sadece 2 yaşındayken astım teşhisi konulmuştu Hayatı her tarafında hastaneyle konut aralarında mekik dokuyan genç bayan, buna rağmen epeyce mutluydu Hastalığı konusunda hassas olduğu için yanına sürekli solunum cihazı taşıyordu

Acı bir şekilde annesini kaybeden Mason'ın babası da şanssız çocuk sadece 8 aylıkken ölmüştü*

858,472Konular
981,208Mesajlar
29,544Kullanıcılar
Aal01Son üye
Üst Alt