ölmeni istiyorum Öl!Öl! Öl! 1549080113 1549080113 olmeniistiyorumololol5c551635ba4d0olmeniistiyorumololol5c551635ba4d0 http:img523imageshackusimg5235950ikkenavngivetsl3png Dişlerimi sıkarak gidiyorum Düşlerim etimi parçalayacak gibi Gidiyorum, gitmeleri harcayarak ayaklarımın aşağı Yollara desen oluyor kanamalarım İçimi parçalayarak ve köpük köpük çoğaltarak kalbimden akıcı gözyaşlarını Kolay değil, zor kullanarak gidiyorum, sırf sen istedin diye, dişlerimi sıkarak gidiyorum Kendime öfke doymuş Ve şu anda öl istiyorum Ve öl istiyorum Ve ölmeni istiyorum Bundan Böyle durma, öl istiyorum Senden kurtulamıyorum Her lahza aldığın nefes beni deli ediyor, paronayak oluyorum, çıldırasım geliyor, kendimi tutamıyorum, öfkeleniyorum, ağlamaktan önümü göremiyorum, lütfen öl istiyorum, lütfen öl, kahrolası öl dedim sana, öl, öl, öl Bu dünya da varlığın, yokluğuna hamile oldukça, senden kurtulmam imkânsız! Düş yakamdan istiyorum, attığım her adımda önüme çıkma, dinlediğim her şarkıda kulağıma esme, baktığım her aynada benden önce sen karşılama beni, git başımdan, git hayatımdan, git rüyalarımdan ve hayallerimden, artık git, lütfen git, istiyorum, beni bana geri ver ve daima git Eskisi gibi olmak istiyorum, yüzüme gülüş takmak, kendime inanmak, gülüşümle morali düzelmek Gezmek, gezmek, kuş gibi özgür almak istiyorum, dünyanın dibine kadar inip, orada ne varmış diye bakmak ve daha derinlerde bir yerde cehennemi keşfetmek istiyorum Taş oluyorsun yollarıma, aks çekiyorsun bakışlarıma, set örüyorsun sözlerime, engel oluyorsun tavırlarıma Senin bütün bünyemi etkisi altına alan, içime sabit ve kalkmaya hiç niyeti olmayan bu yoğun sevgin, beni benden daha pozitif, o kadar çok sahiplenmiş ancak, her şey sana göre yaşanıyor bu vücutta Yok ol istiyorum; rüzgarın savurduğu birkaç kum tanesinden biride sen ol, sonradan ister deniz ol, istersen çöl Ne olursan ol istiyorum, fakat en fazla yok ol istiyorum Hiç doğmamış ol; yaşam nedir, ölüm nedir, salık ver gitsin ruhunu boşluğa, yaşam denen bu zırvalıkta varlığın olmasa da eksik hissetmez bu dünya Buhar ol direk istiyorum; bulutlara karış,oradan yağmura, oradan toprağa, git çiçekleri besle varlığınla, daha sonra tekrar buhar ol nefes gibi karış havaya Seni hatırlamamak istiyorum; güya hiç olmamışsın gibi, dokunmamışım gibi, alevinle yanmamış gibi, gönül bağı kurmamışız gibi, gözlerinin rengini hiç görmemiş gibi, sıcaklığına tenim şahit olmamış gibi, beni hiç ısıtmamışsın gibi, seni hatırından çıkmak istiyorum bir daha hiç unutmak Ve istifra etmek istiyorum, Ve haykırmak, Ve gözyaşı dökmek, Ve bağırmak, Ve koşarak firar etmek istiyorum senden, her şeyden, herkesten, sayende kendimden Üşümek istiyorum, yokluğumla öylesine mutluydum ama ben, yalnızlığım beni mutlu ediyor sanıyordum, ağlayınca kurtuluyordum acılardan, yürüyünce hafifliyordu yalnızlığım Yağmur yağarken saklanıyor ve o damlaların tenime değmemesi için verdiğim mücadele bile beni mutlu ediyordu Kar yağdığında sokaklara atıyor kendimi ve ayakkabılarım eskiyene dek oyunlar oynuyordum, kendime bütün kaybettiklerim için beyazdan kardan adam yapıyor ve ona sarılınca her şeyi unutuyordum İçimde oysa deli nefretler yerini affetmenin hafifliğine bırakıyordu Penceremden dışarı bakıp, her geçen arabanın far lambası ile dünyamı aydınlatıyor ve umudumu yeşertiyordum Sabahları dünden kalma şiş gözlerle uyanmadığım ve ıslanmamış bir yastığa itimat ettiğim için düşlerimi huzurlu uyanıyordum Bilmeni istemiyorum; bütün bunları bilmeni hiç, lakin hiç istemiyorum Gururunu ayaklarımın altına atıp çiğnemek istiyorum, Kalbini ellerimin arasına alıp, lime lime içinde kendimi seslenmek istiyorum, Beynini ikiye bölerek, araya sıkışmış bütün anılarımı senden almak istiyorum, Ruhunu taşlamak istiyorum, Sonra gidip Allah'a günah çıkartmak istiyorum Beni böl istiyorum, Beni, parça parça kes, Beni, delik deşik et, Her bir parçamı bütün ömrüne bölüştür ve her gün bir parçamı daha zevkle ye istiyorum, Beni, damarlarımdan kurtar ve onlardan tekstil bir halı yap istiyorum, sonradan üstüne çık ve canım çıkana değin çiğne istiyorum Beni, tırnaksız bırak istiyorum, Beni, bileklerimden kes ve bedenimden bütün kanım boşalana değin tavana tersimden birli istiyorum Evet, şu anda ölmek istiyorum, Ölmek istiyorum, Beni öldürmeni istiyorum senden, Öldür beni zaman varken; senden her saniye kurtulmak birazcık daha imkansızken Yelkovan ve akrep, seni bana bağlantı kurmak için birbiriyle yarışırken Ya şimdi, ya da daima tercih senin! Ya kendini, veya beni tercih senin! Yoksa ölmeni istiyorum, Ölmeni istiyorum Ölmeni, Ölüm bizi ayırana dek