Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Olmuyor - Grup 84

Olmuyor - Grup 84
0
216

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Grup 84'un yeni albumunden bir şarkı daha getirdim size Umarım beğenirsinizimagesolmuyorgrup845adb0bf56b51apng

imagesolmuyorgrup845adb0bf687e11

imagesolmuyorgrup845adb0bf79be09

Baktığım her yerde seni gormekten cok sıkıldım
Biraz bunaldım elimde mi belki de alıştım
Eskisi gibi olamam artık inan cok değiştim
Biraz kırıldım biraz gucendim inan vazgecmedim

Bırak dedim alev alsın herşey
Kacamazsın bu yangında
Seni kim sondurur bilemem ama
Yine zararlı cıkan sen olacaksın

Olmuyor sesim cıkmıyor yine
Olmuyor tenim uymuyor yine

İcimde hala bir sıkıntı var sebebini bilmiyorum
Biraz gurultu rutin yaşantı değerini anlıyorum
Eskisi gibi olamam artık inan cok değiştim
Biraz kırıldım biraz gucendim inan vazgecmedim

imagesolmuyorgrup845adb0bf79be09

Similar threads

OLMUYOR Baktığım her yerde seni gormekten, cok sıkıldım Biraz bunaldım elimde belkide alıştım Eskisi gibi olamam artık, inan cok değiştim Biraz kırıldım, biraz gucendim, inan vazgecmedim Bırak dedim, alev alsın herşey, kacamazsın Uyandığımda seni kim sondurur bilemem ama, yine zararlı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
99
Boşver Baba Kacmak gerek kacmak bazen Bircok gercekten Hayal kurmak lazım kızım Derdin eskiden Şimdi neden vazgec dersin hayallerinden Boşver baba cok memnunum Boyle halimden Ucmak gerek ucmak bazen Kendi icinden Asık olmak lazım kızım Derdin eskiden Şimdi nasıl...
Cevaplar
0
Görüntüleme
106
Ozcan Deniz Sevdazede Ağlayan kimse yok bu halime Gozlerimden kalbimden gayrı Oyle sevdazedeyim ki ben Cekilmez hallere duştum gayrı Buzdan doşeklerde yatıyorum Boyle haller aşkın hamurundanmış Sevdazede kalbim paramparca Aşk butun kotuluklerin anasıymış Ne atılır ne satılır bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
125
Ercan Demirel birkac gun once orjinal albumunu cıkardıBen albumu dinledim ve bence harika bir album Dinlemenizi kesinlikle tavsiye ediyorumimagesercandemirelelvedademebanasozleri5adaed016c6eagif Elveda Deme Bana Karsimda durdugunda gozlerine baktigimda Icimden birseyler kopuyor olmuyor...
Cevaplar
0
Görüntüleme
102
Bebek Eğer bana ayıracak vaktin varsa Kendini savunacak gucun varsa Sende az da olsa gurur varsa Evde bekliyorum Olmuyor boyle boş konuşmakla Bir kac gun goruşup, sonra kacmakla Doğru soyleyecek yuzun yoksa Gelme istemiyorum Ne uzulur ne sıkılır Sadece birazcık duşunur Hemen...
Cevaplar
0
Görüntüleme
115
858,497Konular
981,907Mesajlar
29,934Kullanıcılar
Üst Alt