Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Olmuyor Sensiz Olmuyor Notaları

Olmuyor Sensiz Olmuyor Notaları
0
104

Similar threads

Annem Olmuyor Sensiz Olmuyor Şarkı Sozleri Byzalim Sensiz Olmuyor Şarkı Sozu hancerin sırtımda yar, bense tek odamda masamdaki resmin hala karşımda durmakta yazmak istemezdim amma malesefki son nokta cek git artık istemem, bırak beni hatıranla! hayallerim vardı, sende icinde...
Cevaplar
0
Görüntüleme
99
Sensiz Olmadı Notaları, Sensiz Olmadı Notalar, Sensiz Olmadı Şarkısının Notaları Sensiz Olmadı Notaları imagessensizolmadinotalari5ada7eb3570a0
Cevaplar
0
Görüntüleme
92
Bu aralar hasretin actığı yaralar, bıcak kadar derin bunlar senin eserin, neler yapmadım neler unutmak icin seni, bak yarattığın esere unutabilmiş mi seni? Aaaaaahhh Neler yapmadım neler unutmak icin seni, bak yarattığın esere unutabilmiş mi seni? Kendini bu kadar sevdirmeseydin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
77
Selami Şahin Ya Habibi Notaları, Ya Habibi Notası, Ya Habibi Şarkısının Notaları imagesyahabibinotalari5ada7a4667288 Selami Şahin Ya Habibi Şarkı Notası
Cevaplar
0
Görüntüleme
168
İzzet Yıldızhan Sen Delimisin Şarkısı Bu aralar hasretin actı yaralar bıcak kadar derin bunlar senin eserin neler yapmadım neler unutmak icin seni bak yarattığın esere unutabilmiş mi seni kendini bu kadar sevdirmeseydin alnıma yazılmış kader gibisin bak olmuyor işte sensiz olmuyor...
Cevaplar
0
Görüntüleme
86
858,497Konular
981,907Mesajlar
29,933Kullanıcılar
Üst Alt