Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Annem Olmuyor Sensiz Olmuyor Şarkı Sozleri
Byzalim Sensiz Olmuyor Şarkı Sozu
hancerin sırtımda yar, bense tek odamda
masamdaki resmin hala karşımda durmakta
yazmak istemezdim amma malesefki son nokta
cek git artık istemem, bırak beni hatıranla!
hayallerim vardı, sende icinde...
Bu aralar hasretin actığı yaralar,
bıcak kadar derin bunlar senin eserin,
neler yapmadım neler unutmak icin seni,
bak yarattığın esere unutabilmiş mi seni?
Aaaaaahhh
Neler yapmadım neler unutmak icin seni,
bak yarattığın esere unutabilmiş mi seni?
Kendini bu kadar sevdirmeseydin...
Selami Şahin Ya Habibi Notaları,
Ya Habibi Notası,
Ya Habibi Şarkısının Notaları
imagesyahabibinotalari5ada7a4667288
Selami Şahin Ya Habibi Şarkı Notası
İzzet Yıldızhan Sen Delimisin Şarkısı
Bu aralar hasretin actı yaralar
bıcak kadar derin bunlar senin eserin
neler yapmadım neler unutmak icin seni
bak yarattığın esere unutabilmiş mi seni
kendini bu kadar sevdirmeseydin
alnıma yazılmış kader gibisin
bak olmuyor işte sensiz olmuyor...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.