Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Olmuyorrrr

Olmuyorrrr

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Merhaba beni Ali ve Almanya'da yaşıyorum
18 yaşındayım ve birisini fazla seviyorum lakin ne yaparsam olmuyor
Ben birisini seviyorsam onu çok gerçekte fazla severim, her şeyimle onun olurum bütün zamanımı ona ayırırım, dünyalar benim olur lakin ben askı anlayamıyorum
Hayatımda 2 kişiye aslında aşık oldum
Yani birincil sevgilimde her şey iyi gidiyordu sonradan sevgilim oldu
1 buçuk hafta sonradan çok tuhaf davranmaya başladı beni hiç umursamadı
Bende sordum birsey mi var diye, birsey yok diye geçti bende bu derdin ardındaki gittim sorupturdum sonradan aradim sonunda derdini anlatti ve dedi ancak sana doğru artık hiç birsey hissetmiyorum
Dünyalarım yıkıldı ama ben onu bırakmadım zorladım yani yanımda kaldı denemeye calisti ama ilk tanıdığım değildi ve artık olamazdı
Kalbim fazla kirildi her gün moralim bozuktu sonunda bırakmaya seçim ettim ve o da derhal yok oldu
6 ay geçti birisinle tanıştım hani ilk bakışta ask derler ya, birincil bakışta aşık oldum ona lakin ne yapacami bilemedim
Süre geçti birbirimizi daha iyi tanımaya başladık sonra sevgilim oldu
Hersey yine iyi gidiyordu bir hafta sonra bu sevgilimde ayni öteki eski sevgilim gibi birden fazla olağandışı davranmaya başladı hemen anladım ve ne yapacami bilemedim
Tekrar çok kirilmistim sonradan sordum birsey mi var diye yok birsey yok dedi
Goruselimmi diye sordum hiç süre ayırmıyordu artık
Whatsappta da hic konuşmuyordu
Sonra dedi ki fazla alışılmadık buluyorum ansızın her şeyi seninle ve hicbirsey hissetmiyorum dedi
Yani anlayamadığım ilişki öncesi çok iyi gidiyor ve birincil haftada iyi gidiyor arkasında hiç tartışma etmeden veya birsey olmadan aramızda böyle çekip gidiyorlar arkalarına bakmadan
Her Zaman kalan benim yalnız başına

858,496Konular
981,704Mesajlar
29,776Kullanıcılar
bar10Son üye
Üst Alt