Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ölü Yılan

Ölü Yılan
0
379

Similar threads

Rüyada ölü yılan bakmak, insanlar hakkında rivayet yapan ve sinsi bir şekilde uğraşarak işinden olmasına sebep olan bir kişinin varlığına ve bu kişinin, yaptığı kötülüklerin ortaya çıkması sayesinde büyük utanç duyacağına, fakat yine de işinden kovulacağına kötüye işaret eder *Rüyada ölü sarı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
302
Rüyada yılan görmek Bakın rüyada görülen yılanneye delalet ederMaddeler halinde rüyada yılan bakmak hakkınd ayapılan rüya tabirleri; Rüyada görülen yılan Kuytu düşmana, kadına, çocuğa, esenliğe, saltanata, beyliğe, kişinin geçimine; Vücudunun herhangi bir yerinden yılan çıktığını...
Cevaplar
0
Görüntüleme
205
Rüyada Yılan Görmek nedir Rüyada yılan görmek , yaşamdaki düşmanlarınıza delalettir Rüyada yılan görenin, hakiki yaşamında çevresinde kuytu bir düşmanı olduğu ve bu düşmanın kendisinden çıkar sağlamaya çalıştığı yorumu yapılır Rüyada yılan görmenin olumlu anlamlı yorumunda ise;finansal açıdan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
265
Rüyada Büyük Yılan Görme : Dar düşmana, kadına, çocuğa, esenliğe, saltanata, beyliğe, kişinin geçimine; Vücudunun herhangi bir yerinden yılan çıktığını bakmak aile fertlerinden birinin düşmanlığına, Ağızdan yılan çıkması kötü süz söyleyerek bundan zarar görmeye, Yastık veya yataağı üzerinde...
Cevaplar
0
Görüntüleme
176
Merhaba arkadaşlar bugün sizlere gördüğüm bir rüyayı ve arkasında bu rüyanın ne kavrama geldiğini paylaşacağım Başta fazla kısa olarak rüyamı anlatayım rüyamda gördüğüm yılanı ortadan ikiye bölüyorum ama bir türlü öldüremiyorum kesintisiz her tarafta canlandığını görüyorum hatta yanımda küçük...
Cevaplar
0
Görüntüleme
187
858,497Konular
982,556Mesajlar
30,294Kullanıcılar
Üst Alt