Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Şintoizm veya Şintoculuk, (Şinto, “Tanrısal Yol, Tanrılar Yolu ’ndan) Japonların ulusal dini En eski yazılmış metinler 8 yüzyıldan kalmadır Şintoculuğun getirdiği yaşam tarzı, geleneğin sürdürülmesine ağırlık verdiğinden bu iki metinde yer alan eskiye ait bilgiler, bu inanışın geçmişini epeyce...
Büyülerde Renklere Tarafından Ayrılmıstır Büyüye inananlar var mı aranızda bilmiyorum ama ben bizzat inanıyorum çünkü dinimizde bile yeri olan yapanında yaptıranında lanetlendiği birşey Peygamber efendimize bile üretilmiş büyü bunu eminim birçoğunuz duymuşturİşte büyününde kendi arasında...
Antik Yunan Ölü Gömme Gelenekleri hakkında veri
Antik Yunan Ölü Gömme Gelenekleri nelerdir
Eski yunan uygarlığında ölü gömme geleneği
Ölülere, toprağın insanları ve Demeter'in halkı adı verilir Aynı şekilde ölülerle ilgili görülen yılan, hem bereket sembolü keza de ölülerin bir simgesi ve...
Dünyanın En Romantik Filmi
Dünyanın En Romantik Filmi Hayalet Ghost
Hayalet Ghost
Nesil : Romantik Dram Fantastik
Yönetmen : Jerry Zucker
Akıcılık : Bruce Joel Rubin
Görüntü Yönetmeni : Adam Greenberg
Müzik : Maurice Jarre
Üretim : 1990, ABD , 128 dk
Oyuncular
Patrick Swayze...
Türkiye'de Ramazan Onbir ayın sultanı olarak nitelenen mübarek Ramazan ayı yurdumuzda büyük bir coşku ve manevi coşku içinde çok şerefli bir konuk gibi karşılanır Sahur ve iftar için öbür ve özel yemekler hazırlanır Öyle çok şehirde iftar vakti, top sesleri ile duyurulur Bu, Ramazan ayına...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.