Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

ölülerin ruhları dünyaya gelir mi ?

ölülerin ruhları dünyaya gelir mi ?
0
92

Similar threads

Şintoizm veya Şintoculuk, (Şinto, “Tanrısal Yol, Tanrılar Yolu ’ndan) Japonların ulusal dini En eski yazılmış metinler 8 yüzyıldan kalmadır Şintoculuğun getirdiği yaşam tarzı, geleneğin sürdürülmesine ağırlık verdiğinden bu iki metinde yer alan eskiye ait bilgiler, bu inanışın geçmişini epeyce...
Cevaplar
0
Görüntüleme
113
Büyülerde Renklere Tarafından Ayrılmıstır Büyüye inananlar var mı aranızda bilmiyorum ama ben bizzat inanıyorum çünkü dinimizde bile yeri olan yapanında yaptıranında lanetlendiği birşey Peygamber efendimize bile üretilmiş büyü bunu eminim birçoğunuz duymuşturİşte büyününde kendi arasında...
Cevaplar
0
Görüntüleme
71
Antik Yunan Ölü Gömme Gelenekleri hakkında veri Antik Yunan Ölü Gömme Gelenekleri nelerdir Eski yunan uygarlığında ölü gömme geleneği Ölülere, toprağın insanları ve Demeter'in halkı adı verilir Aynı şekilde ölülerle ilgili görülen yılan, hem bereket sembolü keza de ölülerin bir simgesi ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
91
Dünyanın En Romantik Filmi Dünyanın En Romantik Filmi Hayalet Ghost Hayalet Ghost Nesil : Romantik Dram Fantastik Yönetmen : Jerry Zucker Akıcılık : Bruce Joel Rubin Görüntü Yönetmeni : Adam Greenberg Müzik : Maurice Jarre Üretim : 1990, ABD , 128 dk Oyuncular Patrick Swayze...
Cevaplar
0
Görüntüleme
83
Türkiye'de Ramazan Onbir ayın sultanı olarak nitelenen mübarek Ramazan ayı yurdumuzda büyük bir coşku ve manevi coşku içinde çok şerefli bir konuk gibi karşılanır Sahur ve iftar için öbür ve özel yemekler hazırlanır Öyle çok şehirde iftar vakti, top sesleri ile duyurulur Bu, Ramazan ayına...
Cevaplar
0
Görüntüleme
60
858,505Konular
982,979Mesajlar
33,104Kullanıcılar
droleSon üye
Üst Alt