Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ölüm bendim ama SEN yaşam değildin ! Seni tanıdığım o güne L....t olsun

Ölüm bendim ama SEN yaşam değildin ! Seni tanıdığım o güne L....t olsun
0
49

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Vefat bendim ama SEN hayat değildin ! Seni tanıdığım o güne Lt olsun SeNYakomaz Gecelerde Ağlardın “GiTtiN solan bir mevsim değil yalnızca bendim Acilen ay güneşim oldu Herkesin bir tanımı vardı aşka dair Herkesin farklı bir aşk sunumu Benim de Mutsuz aşktı benim sahnemde yaşam bulan aşkın adı Donuk ve mat lakin kutsal bir aşktı Madde bağımlılığı gibiydi, nefes alamayan astımlı bir hastaydı o, lakin onurlu bir aşktı Maskeli balo müdavimlerinin adını aşk koydukları ölüm ayinlerinden değildi Aynaya bakmaya korkan yüreklerin harcı da değildi böyle bir aşk Belki de hepsinden öte yalnızdı ve de her zaman solgun Aşkı, aşk yapan tek kişilik olmasıydı şayet de Kana karışan yoksunluğun her geçen saniye artarak daha fazla acı vermesiydi Çaresizlikti o Katiyen arzu veya şehvet değildi Vücutlar yoktu onun içinde, ne maskeler ne de hesaplar “Kent, ışıklarını yeniden söndüremedi Kent, yaşanılan cinayetlerin tek tanığıydı Özenle çıkarılıyordu maskeler, dikkatle takılıyordu daha sonra Aşk, yürek işiydi, yürek yahut aşk da olmazdı O bir iç kanamasıydı Arzu veya şehvet yok dahası utanmadan aşktan laf edenler vardı, kirletenler İnce hesap duayenleriydi onlar Dudaklarında şehvet, tenlerinde ihanetin dövmesi vardı Kaslarında bir gece önceki sahte dokunuşların sızısı, o sancı oysa bir tek kaslarındaydı Mekanikti bedenleri gibi yürekleri de tekrar görebildiğiniz türdendi bu ince hesap duayenleri Başkalaşmış aşkların başkalaşmış adam ve kadınlarıydı onlar Yüzlerinden tanırdınız onları, ifadelerinden, pazarlıklı gülüşlerinden Masum olanı yaşatmazdı yürek müsfetteleri Kesintisiz yenilerlerdi belleklerini Acıyı da böyle uyutmuşlardı, Aşkı da Oysa Aşk, içinde acı olmadan ne dek onurlu olabilirdi ancak Çıplaklık yoktu benim Aşkımda Hesaplar, beklentiler, yoktu Dehşet vardı, dinmeyen sancılar vardı Ağustos gecesinde üşüten ayazlar vardı Umutsuzluk vardı dört duvarda Çaresizlik vardı dört duvarda Derhal gözlerinde sakladığım mevsimleri de getiremem bundan böyle sana Hemen bir güvercin gibi tünedim hayat yalnızlığına Kızıla çalıyordu ölen gözlerin Düşlerim, hayalin, hayalimiz Vefat bendim ama sen yaşam değildin Gözyaşı Dökmek en iyi çözümolumbendimamasenyasamdegildinsenitanidigimoguneltolsun5c551b47ddcefgifalt :cry: Cry :cry:olumbendimamasenyasamdegildinsenitanidigimoguneltolsun5c551b47ddcefgifalt :cry: Cry :cry: ALINTI Kaynak : tatlıaşkım  

858,496Konular
982,419Mesajlar
30,228Kullanıcılar
batalmiracSon üye
Üst Alt