Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ölüm Haberi Duyunca

Ölüm Haberi Duyunca
0
214

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Ölüm Haberi Duyunca

Ölümün kendine hâs bir büyük korkusu vardır Sizden birinize bir kardeşinin ölüm haberi geldiğinde şöyle desin:

Biz Allah'a aidiz ve tekrar O'na dönücüleriz Ey Rabbimiz! Onu sâlihlere ilhak et, ve zürriyetine geride kalanlarla beraber halef ol, yani muîn ol, onu ve bizi dîn gününde mağfiret et! Ey Rabbimiz onun ecrinden bizi mahrum etme, onun arkasından bizi fitneye duçar etme!(32)

(32) elEzkâr, 132 (İbn esSeniy'den)

Similar threads

Ölüm Haberi Duyunca Vefat Haberi Duyunca​ Ölümün kendine hâs bir büyük korkusu vardır Sizden birinize bir kardeşinin ölüm haberi geldiğinde şöyle desin: 1548187356 1548187356 olumhaberiduyunca5c54388b41c66olumhaberiduyunca5c54388b41c66 http:wwwdualarzikirlercomarapcalar1551gif Biz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
47
vefat haberi alınca söylenicek dua vefat duasi ölüm dualari haberi alınca okunacak dua haberi alındığında okunacak dua duası Vefat Haberi Duyunca Ölümün kendine hâs bir büyük korkusu vardır Sizden birinize bir kardeşinin ölüm haberi geldiğinde şöyle desin: 1548187149 1548187149...
Cevaplar
0
Görüntüleme
41
Ey Merhametlilerin en Merhametlisi! Ey Tövbeleri kabuleden ve Dualara icabet eden Rabbimiz! Sana yöneldik Efendimizi şefaatçi yapıyor, ellerimizi O'nun mübarek ellerinin altında tutuyor ve istediklerimizi böylece istiyoruz Ey Rabbimiz! Ettiklerimize binlerce tevbeler olsun Günahımız çoktur ama...
Cevaplar
0
Görüntüleme
174
Resûlullahın duâları Abdullah İbni Abbas hazretleri şöyle anlatır: Resûli Ekremin ne şekilde ibâdet yaptığını öğrenmem için babam Abbas, beni Resûli Ekreme gönderdi Sabah namazında Efendimiz şöyle duâ etti: “Allahım! Gönlümü sana bağlayacak, darmadağın hâlimi bir araya toplayacak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
194
UMMANDA BİR DAMLA BİR DUA duaya başlarken 1 bölüm Benim bitmez tükenmez ömrüm olsa da ben hiç durmadan CENABI ALLAH’A ibadet ve taat etsem Benim bitmez tükenmez ömrüm olsa da ben hiç durmadan CENABI ALLAH’A ibadet ve taat etsem Benim bitmez tükenmez ömrüm olsa da ben hiç durmadan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
138
858,497Konular
982,021Mesajlar
30,004Kullanıcılar
turkgsmSon üye
Üst Alt