Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

ölüm, insan, korku

ölüm, insan, korku

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
sa arkadaslar benim annem yaklasık 1 yıl önce vefat etti cok hastaydı kanserdı son 34 ay yataktan kalkamaz hale geldi ben evin en kücügüyüm 19 yasında bi kızım kücük olmak haliyle sımarıklık getirdigi zamanlar olmustur annem benim herseyımdı hastayken odadan aglayarak cıkıodum ne dedigini anlayamıodum uyusturucu haplarla uyuodu sürekli o günler hayatmn son zamanlarıydı düşündüğün tek bişey vardı oda annem vefat etsin ilk günleri atlatayım bana daha bişey olmaz dedim annem vefat etti ilk gün ezandaki cagrı beni mahvetti cenazeye gitmedm bakmadm evden cıkartılırken ezandaki cagrı annemi söyledi battal eşi miyase mahvoldm nasl agladm anlatamam cok titriodum kendimi tutuodum ama yinede cok titriodum ablam saglıkcı o cenazedn geldi hemen hastaneye götürdüler bana su icirdiler oructum (burdan 61 tanemi tutacgm) ilk sorum bu hastane igne yaptılar vsvs ama iyiydm gercekten gülebiliodum annem cok agrı cekiodu onu öyle görmek daha zordu ilk günler geçti Allah sabrını verdi tamam atlattım dedim Oysa yanılmısım cok arıyorm cok aglıyorm dün anneler günüydü mesela anneme cok iyi baktım annemn hasta oldugu zaman ben lise sondaydm harclıgımı harcmazdm dısardan yemek yaptırıp zorla yedirttirirdm kücük oldugumdan nazlı oldugum nazım geciodu oda yiodu azda olsa icimde pek pismanlık yok anneme sunu yapmsaydm bunu yapmsaydm diye dedigim tek bısey var onu yormsaydım benı sabahları okula götürürdü gelip alırdı istedigim seyi parası olmasa da alırdı biyere gidelim diye cok tuttururdum o konudada cok üzmüsümdür simdi 1 gün görmesem ertesi gün rüyamda görüyorum suan üni1 deyim memlketim dısında ögrencym annem cok büyük eksik keske olsaydı diyorum cevremdekiler görüyorm adamlar memlketlerine gidiolar annem sunu yaptı bnu yaptı bilmem ne böyle bi üzüntü olamaz ben annem vefat etmeden 1 gün önce balkonda yatıodum ama uyanıktım annem yanıma geldi sevdigim yemegi yapms tavayla getirmiş yanıma oturdu kalk ye sevdigin yemegi yaptm diodu ama uyumuodum gerckten gelmsti yemegi yedim anne geri dönme dedim dönmem gerek dedi ve gitti o gece rüyamda görüyorum annem pardesü giymiş bizim orda bi yol var ordan gidio krem rengi bi pardüsesi vardı onu giymiş boyuda iyice uzamıstı arkadasından kostm ama biyerden sonra kosamıodum cok aglıodum anne gitme sana orda kim bakack kim ihtyclarını karsılayack diodum ama arkadasına bakmadan gitti sabah annemin ölümüyle uyandm şimdi ise sürekli rüyamda görüyorum korkuyorm belkide bazen her sabah annemin ölüdügünü düşünerek uyanıyorm annem zaten öldü üzülmeyeym dıyorm bu rüya beni korkutmasın diyorm elimden gelldigince duada ediyorm her namazda her cuma yasin okumaya calısıyorm ama yinede bazen yasayamayck duruma geliyorm tamam bitti diyorm buraya kadarms dıyorm zor cok zor

858,497Konular
982,554Mesajlar
30,293Kullanıcılar
CyscoderSon üye
Üst Alt