Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Olum uzerine soylenmiş aşk sozleri

Olum uzerine soylenmiş aşk sozleri
0
109

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
gonul bu ne dert dinler ne keder sadece sozlerin yeter olmem icin!

Seni Sevmekse Kaderim Severim, Senin icin oLmekse Alın yazım oLurum

Ne Derdime Caresin Ne Geleceğime Vesile, Senin iCin oLurum her gece

Olumu yalnızlıktan daha cok sevmişim meğerse Mezarım beni o gun terkettiğin yerde!

Ben seni dun sevmedim cunku dun bitti
Ben seni bugun sevmedim cunku bugun bitecek
Ben seni yarın sevdim cunku yarınlar hic bitmeyecek

Aşka burun kıvırmayin o col ortasında yemyeşil bir bahcedir
O bahceye layık bir bahcıvan olmak icin,
Her bitkinin surekli bakıma ihtiyaci olduğunu unutmayın

Similar threads

oLum kalbime işliyor her gece sen benden gittin gideli Ne zaman tutsam ellerini, Gozlerimin onunden mevsimler gecer Ne zaman gozlerin gozlerime değse Samanyolundan bir yıldız duşer Olumu yalnızlıktan daha cok sevmişim meğerse Mezarım beni o gun terkettiğin yerde! Aşka burun...
Cevaplar
0
Görüntüleme
110
Kısa Olum Mesajları Olum İle İlgili Mesajlar Toprak Olarak geldik Toprak oLarak Goceceğiz Bu yalan Dunyadan Olum Kalbime işliyor her gece sen benden gittin gideli! Hayatı Seninle buLmuşken oLumu Seninle Yaşadım neden boyle OLdu insafsız Neden! Yaşasakta bir sebebimiz yok artık...
Cevaplar
0
Görüntüleme
116
guzel sozler olumle ilgili Kısa Olumle İlgili Sozler,olum sozleri Olumu istemek guzel değildir Olume hazırlıklı olmak guzeldir ( Mehmet Feyiz Efendi ) Olumun bizi nerede beklediği belli değil, iyisi mi biz onu her yerde bekleyelim ( Montaigne ) Olum, bazen ceza, bazen bir armağan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
123
Edebi aşk sozleri etkileyici Eğer olduysen, şu anda yıldızlara uzanırsan,yıldızların ışıklarını toplaTac şeklinde saclarının arasında sonsuza dek parlasın Mehtap sularda gumuşten bir iz bırakırken,Gokte yıldızlar parlıyorduYalnız kaldığım gunler ve geceler, Kalbim her yerde seni...
Cevaplar
0
Görüntüleme
155
Olum Sozleri Mesajları 2019 Kısa Olum Sozleri 2019 Ne Derdime Caresin Ne Geleceğime Vesile, Senin iCin oLurum her gece oLuceksem Senin icin OLurum Yaşarsamda Senin icin yaşarım gulum, Senin icin yaşarken oLmeyide severim Sevenler Gece oLurmuş derler ya bebeğim ben senin icin ne...
Cevaplar
0
Görüntüleme
89
858,505Konular
982,726Mesajlar
33,057Kullanıcılar
yaramaz61Son üye
Üst Alt