Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Ölüme Yolculuk.....

Ölüme Yolculuk.....
0
47

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Ölüme Yolculuk Yaşama tutunmak için en minik bir sebebim bile kalmadı bundan böyle azRaili bekliyorum tıpki bir insanın sevdiğini bekler gibi azRailin qözlerinde hissediyorum kendimi öLüme daha önce bu kadar çok yaklaşmamıştım Daha önce hissetmemiştim öLümün bu değin yakın olduğunu Bileklerimden akmaya başladı azrailin habercisi vefat artık ben geliyorum diyor Hazırlan yawaş yawaş Ben tüm bedenimle beklerken ölümü , bir el uzanıyor ve ayırıyor bizi Tekrar olmadı , yine kawuşamadık ölümSen bile istemiyorsun beni Fani dünya ne yapsın beni ? Senin bile istemediğini Yeniden acı çekmek için burdayımyine istenmeyen tekrar sevilmeyen birisiyim öLümle yaşam aralarında gidip geldiğim o günlerden beri hiç birşey değişmemiş Eskidende beğenilmeyen ben , yeniden istenmiyor yeniden sevilmiyorum Bunları tekrar görüp acı çekmem için mi bıraktın beni ? (ölüm!) Bir defada ölüp kurtulmak istemiştim ben ama sen beni hergün ölümdende beter waziyette bırakıp gittin Bir dahaki sana olan uzun fakat bir o kadarda güzel olan yolculukta yine görüşürüz ! (vefat) seçme parça  

858,496Konular
981,706Mesajlar
29,779Kullanıcılar
meso1212Son üye
Üst Alt