Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ölümle Tehdit Edilen Kadın Sosyal Medyada Yardım İsterken Saldırganlar Ateş Etti

Ölümle Tehdit Edilen Kadın Sosyal Medyada Yardım İsterken Saldırganlar Ateş Etti
0
120

yasuo

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
75
s-0458ab8f0b85fcc144736d03b137780ee8ac1db3.jpg

Afyonkarahisar’ın Erenler Mahallesi’nde yaşayan genç bir bayan toplumsal medya hesabından yaptığı canlı yayında kapısının önünde iki kişi olduğunu, bu bireylerin kendisini mevtle tehdit ettiğini söyleyerek yardım istedi. Bu esnada dışarıdan gelen silah sesleri canlı yayına yansıdı. Valilik, iki saldırganın gözaltına alındığını açıkladı.

Mevtle tehdit edilen bir bayan sesini canlı yayında duyurmaya çalışarak yardım istediği sırada iki saldırgan meskeninin önünde ateş etti.

Gazete Duvar'da yer alan habere nazaran Afyonkarahisar’ın Erenler Mahallesi’nde ikamet eden Freya isimli toplumsal medya kullanıcısı bayan, iki kişi tarafından tehdit edildiğini belirterek yardım istedi. 

Genç bayanın toplumsal medya hesabından paylaştığı imgelerde “Arkadaşlar şu anda konutumun önünde iki kişi beni mevtle tehdit ediyor. Ne olur yardım edin. Afyon’dayım Erenler Mahallesi’ndeyim. Kapımın önünde bekçi ve polis var. Onlar da direnç ediyorlar. Ne olur yardım edin” dediği esnada dışardan iki el silah sesi duyuluyor. 

Silah seslerinin akabinde genç bayan ağlayarak yardım istiyor.

Valilik: Olaya karışan 2 şahıs gözaltına alındı

Afyonkarahisar Valiliği’nden bu sabah bir açıklamada şu tabirlere yer verildi: 

“Sosyal medyada yaptığı paylaşım ile tehdit edildiğini söyleyerek yardım isteyen bayan vatandaşımıza Emniyet Güçlerimiz Erenler Karakolunun da bölgede olması sayesinde anında ulaşmış ve olaya müdahale etmiştir. Olaya karışan 2 şahıs gözaltına alınmış ve gerekli isimli süreçler çabucak başlatılmıştır."

858,498Konular
982,049Mesajlar
30,032Kullanıcılar
lemonqelSon üye
Üst Alt