Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

olumsuz kırmızı guller

olumsuz kırmızı guller
0
139

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
olumsuz kırmızı guller
imagesolumsuzkirmiziguller5b06a6ee9e2e1

OLUMSUZ KIRMIZI GULLER
Kan rengi,kıpkırmızı gullere bayılırdıZaten onlarla adaştı daRoseGulKocasının sevgili Rose'uHer yıl Sevgililer Gunu'nu kapının onunde bulduğu enfes fiyonklarla suslu kucak dolusu kırmızı gullerle kutlardıHic aksamadanHatta,eşini kaybettiği yıl dahi kapısı calınmış,gulleri kucağına bırakılmıştıTıpkı gecmişte olduğu gibi,kucuk bir kartla birlikteHer yıl gullere iliştirdiği karta aynı cumleleri yazardı: ''Seni,gecen sene bugunkunden,daha cok seviyorum'' Birden,bunların son gulleri olduğunu duşunduOnceden ısmarlanmış olmalıydıOleceğini nasıl bilebilirdi?Zaten her şeyi onceden planlamayı ve yapmayı severdi,yumurta kapıya gelmeden
Gulleri ozenle iceri taşıdıSaplarını kesti,vazoya yerleştirdiVazoyu da konsolun uzerine,eşinin kendisine gulumseyen fotoğrafının yanına koyduOrada kocasını koltuğunda oturup saatlerce guller ve fotoğrafı seyretti sessizcebitmek bilmeyen bir yıl gecti Yapayalnız ve huzun dolu bir yılSonra bir sabah kapı calındıTıpkı eski gunlerde olduğu gibiKırmızı gulleri,uzerinde kucuk kartıyla birlikte eşikteydiSevgililer gunu'nu kutluyorduGulleri iceri aldıŞaşkınlık icinde doğru telefona gittiCicekci dukkanını aradıOnu bu kadar uzmeye kimin hakkı vardı?
''Biliyorum''dedi,cicekci''Eşinizi gecen yıl kaybettinizTelefon edeceğinizi de biliyordumBugun size yolladığım gulleri cok onceden ısmarlamış,parasını da odemiştiHep oyle yapardı zaten,hic şansa bırakmazdıDosyamda talimat varBu cicekleri size her yıl yollayacağımBir de ozel kart vardı,kendi el yazısıylaBilmeniz gerek diye duşunuyorumOlumunden sonra ciceklere iliştirmemi istediği kart''Rose hıckırıklar arasında telekkur ederek telefonu kapattıParmakları titreyerek zarfı actı
''merhaba gulum''diye başlıyordu,kart''bir yıldır ayrıyızUmarım senin icin cok zor olmamıştırYalnızlığınıı ve acılarını hissedebiliyorumGiden sen,kalan ben olsaydım neler cekerdim kimbilir? Sevgi paylaşıldığında yaşamın tadına doyum olmuyorSeni kelimelerle anlatılmayacak kadar cok sevdimHarika bir eştin dostum,sevgilim benimSadece bir yıldır ayrıyızKendini bırakmaAğlarken bile mutlu olmanı istiyorumOnun icin bundan sonraki yıllarda guller hep kapımızda olacakOnları kucağına aldığında paylaştığımız mutluluğu ve kutsandığımızı duşunSeni hep sevdimHer zaman da seveceğimAma yaşamalısınDevam etmelisinLutfenMutluluğu yeniden yakalamaya calışKolay değil,biliyorum ama bir yolunu bulacağına eminim
Guller,senin kapıyı acmadığın gune dek gelmeye devam edecekO gun cicekci beş ayrı zamanda gelip kapıyı calacak,eve donup donmediğni kontrol edecekBeşinciden sonra emin olarak gulleri ona verdiğim yeni adrese getirip seninle yeniden ve ebediyyen kavuştuğumuzyere bırakacak
SENİ SEVİYORUM GULUM''

858,505Konular
982,668Mesajlar
33,048Kullanıcılar
Mega00Son üye
Üst Alt