ölünce camiye gitmek!!! Yolda karşılastığımızda ezan okunuyordu Gel seni camiye götureyim dedim “Bugün cuma biliyorsun Sende benim camiye gitmedigimi biliyorsundedi Biliyorum fakat sebebini sahiden merak ediyorum Ne bileyim,olmuyor işte Ayrıca pantolonumun ütüsü bozulup,dizleri cıkar diye endişe ediyorumdedi Gayri ihtiyari gülmeye başladım Nasıl Olursa Olsun şaka yapıyorsun Bunun icin cami terk edilir mi? Ciddi söylüyorum Giyimime ve bilhassa yeşile düşkün olduğumu bilirsindedi Gerçekten de öyleydi Giydiği birbirinden güzel elbiseleri; mutlaka yeşilin bir başka tonundan seçer ve defalarca ütülü tutardı Peki dedim “Hayatında hiç camiye gitmedin mi? Çocukken dedemle birkaç kez gitmiştim Keza o yaşlarda dizlerimin aşınacak diye illaki üzüntü etmiyordum Lakin artık camiye gidebileceğimi zannetmiyorum Söyledikleri beni son derece şaşırtmış ve bu konuyu açtığıma pişman etmisti daha sonra tokalaşıp ayrıldık Onunla konuşmamızdan iki ay sonradan; kendisinin camide olduğunu söyledilerHemen gittim Bahcedeki namaz saflarının en önünde duruyordu ve yeniden yeşiller vardı üstünde Yavasca yanında yaklaştım ve Kısık bir sesle: “Hani camiye gelmiyecektin ? dedim Hiç sesini çıkartmadı Çünkü musalla taşının üstünde, yeşil örtülü bir tabut içinde yatıyordu
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.