Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Omer Danış Sen Gidince Şarkı Sozleri

Omer Danış Sen Gidince Şarkı Sozleri
0
117

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Omer Danış Sen Gidince Şarkısının Sozleri

Omer Danış Sen Gidince Şarkı Sozu

Sen gidince buralarda yalnız kaldım

Sen gidince kendimi avare sandım

Sen gidince yureğim ortada kaldı

Sen gidince gozlerim arkanda kaldı

Ah hazanım senden ayrı duşmek vardı

Umutlarım dağların ardında kaldı

İcimi bir korku sardı hasret sardı

Sen gidince buralarda yağmur yağdı

Sen gidince gozlerim yollarda kaldı

Sen gidince hasretine canlar yandı

Sen gidince sen gidince

Sen gidince sen gidince

Ah hazanım senden ayrı duşmek vardı

Umutlarım dağların ardında kaldı

İcimi bir korku sardı hasret sardı

Sen gidince sen gidince

Sen gidince sen gidince

Sen gidince sen gidince

Similar threads

Omer Danış Cakal Şarkı Sozu Omer Danış Cakal Şarkısının Sozleri Gittin de sen mutlu olmayacaksın Ben gibi bir gonle dolmayacaksın Sonunda anladım aşkın yalanmış Sen de hic bir sevgi bulmayacaksın Sonunda anladım aşkın yalanmış Sen de hic bir sevgi bulmayacaksın Oyle...
Cevaplar
0
Görüntüleme
154
Distance Gel Derken şarkı Sozleri Distance Gel Derken şarkı Sozu Distance Gel Derken Distance Gel Derken Sozleri BuraK Yavuz ( Distance ) : Gozyaşlarım; Yanaklarımı ıslatır ellerimi Bıraktıqın An Guzelliğinle Beni hapsettin Sen Anladımki Her şey yalan Beraber yazdıqımız...
Cevaplar
0
Görüntüleme
93
Omer Danış Kırgın Şarkısı Sozleri Omer Danış Kırgın Şarkı Sozu kırgınım derdime kırgınım kendime sevgime herşeye kırgın yıldım son gerceklere yıldım cok sevmeme kaldım bir başıma kırgın uzgunum gecenlerime yanlızlığım gecelerime kırgınım sessizliğime dargın...
Cevaplar
0
Görüntüleme
173
kısa resımlı şarkı sözleri « Önceki | Sonraki » SEVMEKTEN GİDİNCESen beni sevmekten gidince Yılmaz erdoğan 1549223620 1549223620 kisaresimlisarkisozleri5c5746ce7c64fkisaresimlisarkisozleri5c5746ce7c64f http:imgblogcucomuploadsHuZunMiSRaLaRiMsenbenisevmektengidince Sen beni sevmekten...
Cevaplar
0
Görüntüleme
50
Kucucuğum Hic ozlemediğim kadar ozluyorum bu aralar seni Niye bilmiyorum ama Ben sadece senle mutluyum Ah şu gonul gozunden gormek dedikleri var ya Seni her halinle seviyorum Beraber uyansak Butun gun sarılsak Bana yetmez O ana dunyaları bile değişmem Kucuğum her şeyim Ne...
Cevaplar
0
Görüntüleme
106
858,496Konular
981,876Mesajlar
29,916Kullanıcılar
murymurySon üye
Üst Alt