Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ömer Dinçer 'den Öğretmen Ataması Açıklaması

Ömer Dinçer 'den Öğretmen Ataması Açıklaması
0
70

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Ömer Dinçer 'den Hoca Ataması Açıklaması 2019 Bu konu; Ömer Dinçer 'den Hoca Ataması Açıklaması 2019 hakkında bigliler vermektedir Sevgili melekler, bu sayfamızda sizlere Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer 'in öğretmen atamaları ile ilgili olarak son yaptığı açıklamayı yayınlıyoruz 1549039306 1549039306 omerdincerdenogretmenatamasiaciklamasi20195c5476ce83febomerdincerdenogretmenatamasiaciklamasi20195c5476ce83feb omerdincerdenogretmenatamasiaciklamasi20195c5476ce83feb Ömer Dinçer'in 10 sene içinde 357 bin öğretmen atandığı, şimdi çoğu branşta hoca ihtiyacı bulunmadığı, gereklilik olan branşlarda da mezun olmadığını belirterek ''120 bin kadro açığımız var Lakin yeni yılda aradığımız branşlarda öğretmenimiz de yok'' sözlerini andıran Bakan Dinçer, bu sözlerin ''kaliteli hoca bulamadığımız için öğretmen atayamıyoruz'' diye yansıtıldığına dikkati çekti ''Bu şart basına yansıdığında Sayın Bakanımızla bir mülâkat yaptım'' diyen Bakan Dinçer, şunları kaydetti: ''Kendisi de bana demeçlerinin yanlış yorumlandığını anlattı Hem Sayın Bakan, bu müşteri genellemeleri yapmayacak tecrübeye sahip bir siyasetçidir Biz Ulusal Eğitim Bakanlığı ve hükümet olarak en kuvvet şartlarda çocuklarımızı yarına hazırlayan öğretmenlerimizi rencide edecek hiçbir tutum ve söyleme müsaade etmeyiz Ve biz atama yapan öğretmenlerimizin niteliğini de kimseye tartıştırmayız''  

858,496Konular
982,170Mesajlar
30,111Kullanıcılar
skkskSon üye
Üst Alt