Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Ömer Koç: 'Gençlerimizin İstikbalini Yurt Dışında Aramaları Beni Endişelendiriyor'

Ömer Koç: 'Gençlerimizin İstikbalini Yurt Dışında Aramaları Beni Endişelendiriyor'
0
25

morfeus

FD Üye
Etkileşim
4
F-D Coin
139
s-ece125928929da734dc203fd2229d89376591307.jpg

Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Koç “Ülkemizin kısıtlı imkânlarıyla yetiştirdiği pırıl pırıl gençlerimizin istikballerini yurt dışında arama gayretine düştüklerini görmek beni hem fevkalade üzüyor, hem de had safhada endişelendiriyor.' dedi.

Ömer Koç, Türk Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği (TÜSİAD) tarafından düzenlenen ‘2022 Dijital Türkiye Konferansı'na katıldı.

‘İkiz Dönüşüm' başlıklı oturumda konuşan Koç, “Ülkemizin kısıtlı imkânlarıyla yetiştirdiği pırıl pırıl gençlerimizin giderek artan bir şekilde kazanımlarını ülkemize aktarmak yerine istikballerini yurt dışında arama gayretine düştüklerini görmek beni hem fevkalâde üzüyor, hem de had safhada endişelendiriyor. Bu noktada, Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘Bütün ümidim gençliktedir’ sözünü aklımızdan çıkarmadan gençlerimizi anlamak ve kendileri açısından hiç de kolay olmayan bu yolu neden tercih ettikleri üzerinde etraflıca düşünmek gerekiyor. Kuşkusuz farklı sebepler var. Ben bunların hepsinin çözümünün Ulu Önder Atatürk’ün çizdiği çağdaş uygarlık yolunda saklı olduğunu düşünüyorum.” dedi.

????

Similar threads

14 Ocak Cuma günü dünyada ve Türkiye'de yaşanan son dakika gelişmelerini ve sosyal medyada en çok konuşulan gündem başlıklarını sizler için derledik. 1. Anıtkabir'de Bülent Ersoy'a üniformalı bir subayın şemsiye tutmasıyla ilgili tartışmalar sürüyor. Milli Savunma Bakanlığı, görüntülerle...
Cevaplar
0
Görüntüleme
13
Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Koç, "Belirsizlikler içinde bugüne ilişkin riskleri yürütürken değişim dinamiklerine eşlik eden fırsatları da görüyor ve yarın için hazırlanıyoruz. Zira Koç Topluluğu vizyonerdir. Kısa vadeli dalgalanmalar, bizi uzun dönemli hedeflerimize odaklanmaktan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
54
Sızı Ünlüleri, Ağrılı Ünlüler, Ağrılı Sanatçılar kimlerdir, Ağrının Ünlüleri Ağrılı Ünlü Siyasetçi, İşadamı, Bürokrat ve sanatçıları Ağrının Meşhur Sanatçıları Erol TAŞ Türk Sineması ’nın fena adam rolündeki büyük ismi Erol Taş, 28 Şubat 1928'de Karaköse'de (Ağrı'da) dünyaya geldi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
127
Kuran'da Gelecekten Haberler ? Her şey Kur'anda var mı? Tabiatında gerçeğe ulaşma meyli olan insan, bu meylin tahrikiyle, akan sular misali hakikat okyanusuna ulaşmaya çalışır. Bu çalışmasında göz kulak gibi tecrübelerinin ve bu tecrübelerini değerlendiren aklının çok büyük önemi vardır...
Cevaplar
0
Görüntüleme
261
PEYGAMBERİMİZİN ÖRNEK AHLAKI Hz Muhammed Aleyhissalâtü Vesselam Takdim Ahlâkta Mükemmel Örnek Peygamberimizin Ahlâkî Özellikleri Ahlâk Sahasında Büyük İnkılâp Peygamberimizin Gençliği Yakınlarının Dilinden Peygamberimizin Ahlâkı Peygamberimizin Tevazuu Peygamberimizin Hilmi ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
134
858,476Konular
981,262Mesajlar
29,554Kullanıcılar
MiklosSon üye
Üst Alt