Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ömrünü Ölüme Gelin Ediyorum

Ömrünü Ölüme Gelin Ediyorum
0
47

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Ömrünü Ölüme Gelin Ediyorum Ömrünü Ölüme Gelin Ediyorum 1549072661 1549072661 omrunuolumegelinediyorum5c54f91ad1d83omrunuolumegelinediyorum5c54f91ad1d83 http:i47tinypiccom2cwwr4h Bulutlar dokunsan ağlayacak Güneş ağır ağır elini eteğini çekiyor gündüzden, birşeylere kızmışçasına kızarıp yok oluyor ufukta alaca parlak ihtişamıyla…Hangi burçtan olduğu bilinmez ay doğuyor işte Ve başlıyor çöken karanlıkla süzülüp gelen bir hüznü gece… gün batımı, ayın doğuşu her zaman benzer… Bir ben farklıyım bu gece… Notası olmayan unutulmuş bir melodi ile ayrılığın tadını çıkarıyorum Dekorasyonu yarım kalmış aşkımı dayayıp döşüyorum süslü kelimelerle…Bu ayrılık buraya yakışmadı lakin her neyse…Elimde bir tutam yaban heyecanı, bahçemde ki bülbülden felakete uğramış güllere anlatıyorum seni…Gözlerimde birikmiş bir nem var ama kayda değer değil, ağlamıyorum…Günlük üzüntü randevularımın vazgeçilmezi buAşkının rutubetinden olacak fakat ıslanıyor işte ben istemesemde…İçime çekmiyorum sensizliği, öksürtüyor bu aralarŞarap yerine kahve içiyorum bakSonra resmini çekiyorum kahvenin kırk takvim hatırla sarmaş dolaş…Seni içimdeki dipsiz, kör bir kuyuya atıyorumKırk hayalin çıkartamıyor… Sürüldüğüm dokuzuncu köydende kovuluyorum… Değil sevgilim yok, olmuyor…Ben yalan söyleyemiyorumBütün mazeretlerim izinli bu geceAleyhimde şahitlik yapıyor zaman… *Bal gibi ağlıyorum işte, gözlerim kan revan…Unutamıyorum seni kahretsin, özlemin içimde bir yerlerde yanıp kor oluyor defalarca…Dudaklarımda duruyor hala dudaklarının numarası, karda yürüyüp izini belirli edenlerdensin sende… Defalarca benzer işte…Ayrıldığımızdan beri benzer tas aynı hamam…Hayatı sensizlikle paylaşmanın saçma muhasebesinde hesapsız bilançolar çıkarıyorum, ifade ediyorum seni kalbime…Gülü seversin diye güle en yakın diken oluyorum…Sus diyorsun, gözlerinin yakamozlarında sus pus oluyorum…Yeter artık bilesin, dayanamıyorum… Herşeyindim hani… Hani ömründüm… Haberin olsun… Ömrünü ölüme gelin ediyorum… alinti​  

858,497Konular
982,564Mesajlar
30,309Kullanıcılar
khanjarSon üye
Üst Alt