Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ömür biter gaflar bitmez....

Ömür biter gaflar bitmez....
0
52

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Ömür biter gaflar bitmez Coly, top diye Hasan'a vurdu Lakin Hasan'ın kafası da top gibi baksana Vurabilir insan (Türkiye Senegal maçı yorumcusu Ömer Üründül) Sigara öldürür ve eğer ölürseniz hayatınızın kayda değer bir parçasını kaybedersiniz (Brooke Shields) Chicago'ya varmak istedim çünkü Chicago 52 eyaletimizden biri (Raquel Welch) (Not 1: Amerika'daki eyalet sayısı50, Anekdot 2: Chicago eyalet değil ) Ben derhal parçayı Cengiz'in bana öğrettiği gibi okumadım Cengiz bana bi nağmeler öğretiyor, çok öbür oluyor Eğer öyle okursam hakikaten fazla hoş oluyor (Seren Serengil) Annem gerçekten çok kaliteli bir sanatkâr annesi (Seren Serengil) Belçikalılar sahada 442 şeklinde dizilmişler (İngiltereDanimarka maçını sunan TRT spikeri) Hadi len bir kıta okiim (İzzet Yıldızhan, Tgrt'deki şovunda seyircilere doğru söyledi) Gazeteci Sorusu: 'Türkan Hanım, gözlerinizi bağışlamayı düşünür müsünüz?' Türkan Şoray yanıtı: 'Bugün mü?' Parlamentodan, 500'ü aşkın başbakan çıkar (Osman Durmuş) 'Senin ağzını yerim' toplumda çok sık kullanıldığı için böyle bir şarkı çıkarttım (Sinan Özen) Vücudundan kurtul Sadece zihnin ve ruhunla yaşa O zaman toprağın aşağıda nefes alabilirsin (Cüneyt Arkın) Kanada gibi denizaşırı ülkelerde çok bulundum (Amerika'dan Britney Spears) Nodalıklar to, todalıklar no (Bülent Ecevit) İlham kaynağım şu gördüğünüz Boğaz Bu deniz, öküze bile ilham verir (Serdar Ortaç) Teniste en iyi hareketlerden biri, topu fileyi yalayarak atmaktır Ben yaptığım işlerde bu atış felsefesini benimsedim (Hülya Avşar) Uzun vadede politikada iyi şeyler gerçekleştirmek istiyorum Manken arkadaşlarım da bana destek oluyor (Tuğba Özay) Mozart dinlemiyorum ama Türkiye'ye gelirse konserine mutlaka giderim(Emrah) Şu Anda de Pink Floyd ve arkadaşları söylüyor: The Wall (TRT 3spikeri) 57 Hükümet 'tekno partilerin' açılmasına tezgâhtar oldu (Bülent Ecevit) Kaybedecek hiçbir şeyi yoktu Birincil iki seti kaybetti Hemen kaybedecek daha çok hiç birşeyi yok! (Wimbledon erkekler final maçını anlatan TRT spikeri) O Kadar bir sivilce ilacı kullanıyorum ancak bir sene içicem yeniden ömür boyu hiç sivilce çıkmayacak İşte böylece bir sivilce ilacı aldım ben (Güzide Duran) Alpay arkadaki ayağını burktu! TürkiyeBrezilya maçından) Annem bana 'O Çocuğu!' diye bağırdığında oluşan ironiyi hiç bir zaman anlamadı (Jack Nicholson) İnsan sevdiğine 'Sana geleceğine bana gelsin' der Öyle yok midir ya? Herkesin bir bebeği vardır (İbrahim Tatlıses) Bu tokat olayından sonra hayata görüş açım değişti, artık her şeye daha fazla bakıyorum (Hande Ataizi) Kameramanlar tasidigimiz elbiseyi çekmiyor fakat kamerayi alta koyup iç organlarimizi çekmeye çalisiyor Tugba Özay Seren Serengil: Sevgilin nereli? Telefonla baglanan seyirci: Kars Seren Serengil: Dogu tarafi oluyor degil mi? Sanli Tük bayragimiz sadece 1 milyona (Aksam gazetesi reklami) Ebru Epope: Bana göre 20 yasina kadar cümbür cemaat teenage'dir Zaga'da bir seyirci: Do you speak Turkish? Ebru Epope: Ayip ayip, önce Türkiye'de Türkçe konusmasini ögren! Evet bütün bölgelerimizden puan durumunu aldik sadece yurtdisi bölgemiz kaldi (Hikaye Serter) Zaten daima ya onu bana soruyorlar ya da bana onu soruyorlar Sibel Turnagöl (Kerem Alisik'la ilgili sorulan birsoruyu cevaplarken) Kafanda onu hirs et Seren Serengil Seyretmedim, görmedim lakin gördügüm kadariyla söylüyorum gol degildi Fatih Terim (AdanasporGalatasaray maçi sonrasindaki toplantida) Sizin karsiniza iyi çikabilmek için elimden gelenin en iyisini yaptim, her geleni yaptim Gülben Ergen Sehpaya benziyor fakat bunun ayakta durabilitesi yok! Pinar Altug (Eline boyamasi için tutusturulan raftan bahsediyor) Istanbul'un 5'de yarisini gezdim Cüneyt Arkin Simdiki yarismacimiz dadaslar ülkesi Erzurum'dan !! Neco Simdi baska bir boyuta geçelimRT2 Aksam Haberleri Spikeri (Bir haberden baska bir habere geçerken geçis cümlesi) Tek estetiksiz mankenlerden biriyim ben Tugba OZAY Taktiksiz Viken BBG'de bir pankart Hazir olduktan daha sonra 'hazirim' deyin, gong sesini duyduktan sonra yarismaya baslayabilirsiniz Sans Kapiyi Çalincaprograminin sunucusu Nil Yigitbas (Sagir ve dilsiz yarismaciya söylüyor) Metin Uca: Yol yapiminda kullanilan 4 tekerlekli vasıta, D biir, ikii? Yarismaci: Drayder! Metin Uca: Bir örümcek tarafindan isirilip üstün güçleri olan bir kahramana dönüsen çizgi film kahramani, Ö biir, Ö ikii, Ö üüç? Yarismaci: Örry Potter! Neco: Ne is yapiyorsunuz? Yarismaci: Su an issizim Neco bey Neco: Olağanüstü Süper!(En Büyük Yarisma Bu Yarismaadli yarismada) Savas ortamlarinda silah ve savas araci ihtiyaci ön plana çıkıyor Tuncay Özkan Son derece ayrilma karari aldik Ebru Gündes Metin Uca: Akdeniz'de yasayan saldirgan bir köpekbaligi türü,Charfi? Yarismaci: Caws! özel baskı  

858,497Konular
981,909Mesajlar
29,934Kullanıcılar
Üst Alt