Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Omur Boyunca Aramak..Ama Yalnız Seni..

Omur Boyunca Aramak..Ama Yalnız Seni..
0
133

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
imagesomurboyuncaaramakamayalnizseni5b0b3bf0e540b

Omur boyunca aramak
Yalnız seni aramak

Paslı teneke kutularda, kuf kokan dolaplarda, cercevelerde, tenhalarda, sonra vapurlarda, trenlerde hep seni aramak Belki bu şehirde değilsin Ne cıkar? Seni arıyorum ya Belki de aynı sokakta evlerimiz, sabahları beni goruyorsun işime giderken Sonra akşamı bekliyorsun, alacakaranlığı… Beni bekliyorsun ya da bir başkasını, bir başkasını

imagesomurboyuncaaramakamayalnizseni5b0b3bf2163e1

Hic gel demeyeceğim sana Aramak neredeyse ben oradayım Ayaklarım ne gune duruyor? Yok yok birden karşıma cıkma Kac, saklan Seni aramak istiyorum

Git bu şehirden haydi git Dağlara cık, o uzak dağlara Ruzgarların krallığında hukum sur Baktın ki oraya da geldim yine kac Başını al, acıl denizlere Gemilerin en guzeli, en buyuğu dilediğin limana goturmeli seni, dilediğin yerde demir atmalı Ben kucuk bir balıkcı kayığı ile peşinden gelsem yeter Seni arıyorum ya!

Bir yıl, beş yıl, on yıl değil; beşikten mezara kadar aramalı insan, ama ne aradığını bilmeli Yaklaşıp uzaklaşmalı aradığından Okyanus dalgaları ustunden bir kucuk tekne gibi alcalıp yukselmeli Yalınayak koşmalı yollarda, ayaklarını sivri taşlar kesip kanatmalı Collerden gecmeli yolu, yanmalı, kavrulmalı Sonra gozun alabildiğine ak, soğuk ulkelere duşmeli Buzlar kırılmalı ayaklarının altında, ustune kar yağmalı

Bir gun bulacaksam bile parca parca bulmalıyım seni Ayaklarını Afrika ’dan getirip bir kağıt uzerine yapıştırmalıyım, sacların Sibirya ’da olmalı, dudakların Cin ’de Gozlerin Hindistan ’da bir mabudun gozleri olmalı, ellerin İtalya ’da bir heykelin elleri Bulsam da seni parca parca bulmalıyım

Yine de bir yerin eksik kalmalı

Yeniden yollara duşmeliyim, onu aramalıyım

Ve tam seni tamamladığım anda olmeliyim

UMİT YAŞAR OĞUZCAN