Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ömür ve Ecelle yanlıs bildikleriniz ve Masturmasyonla ilgili bilgi (dine bağlı)

Ömür ve Ecelle yanlıs bildikleriniz ve Masturmasyonla ilgili bilgi (dine bağlı)

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Şimdi arkadaşlar ben size ecel ve ömür le bazı yanlış bilgileriniz var onu azda olsa düzeltmek için böyle bir konu açayım dedim

Ecel ömür
Bazı kişiler mesela Allaha küfretti hemen öldü Yanlış

Kimseye özel bir ceza yoktur kişin eceli ozaman gelmiş demekki

Allah günahkara kızdı ömrünü kısaltıyor Yanlış

Allah bedbah kişilerin başına ders almaları için müsibetler yağdırır ama kişi kendi yaptıklarının dönüp dolanmsıyla kendi iyi sonuca yada kötü sonuc doğurur Doğrusu dünyada insanların başına gelen müsübetlşer kendilerinin yüzündendir

Masturmasyon

Masturmasyon haramdır ancak sağlık sorunu olana vs yapabilir yoksa zevk için yada ihtiyaç için yapanlar diyerek kendilerini aldatanlar haram işlemiş olur yapıldığı taktridede gusül gerektirir
Allah bu tür şeyleri yasaklamıştır Allah kişiye zararı dokunmayacak şeyleri haram kılmamıştır

Kısacası Masturmasyon haramdır izif yada cinsel isteği artıracak etkenlerden uzak durulmalıdır

Masturmasyon doğaldır neresi haram olsun diyen arkadaşlarımız varsa biraz araştırma yapmalarını temenni ederim

Masturmasyon yapmak ilerideki cinsel hayatınızı olumsuz yönde etkiler bunun bilimsel olarakda kanıtlanmış belgeleri vardır deminde dedik ya Allah kişiye zara vermeyen şeyleri haram kılmaz diye işte aynen ortada Bana zarar gelirse gelsin diyen arkadaşlar haramdan kurtulmamışlardır

858,497Konular
982,011Mesajlar
29,995Kullanıcılar
AcestreamingSon üye
Üst Alt