On Aylık Bebek Açlıktan Bir Cilt Bir Kemik Kaldı afrikada aç kalan ırk afrika aç kalan insanlar video afrika afrikada açlıktan ölen video afrikalı bebekler On Aylık Bebek Açlıktan Bir Deri Bir Kemik Kaldı Şu Ramazan ayında bizler her akşam çeşit çeşit yemekler yerken türkiyenin ve dünyanın bir çok yerinde açlıktan bir cilt bir kemik kalan halk var 1549047747 1549047747 onaylikbebekacliktanbirderibirkemikkaldi5c5497c84ce55onaylikbebekacliktanbirderibirkemikkaldi5c5497c84ce55 onaylikbebekacliktanbirderibirkemikkaldi5c5497c84ce55 Mersin’de sokaklarda dilencilik yapan bir kadının Afrika ülkelerindeki aç çocukların görünümünü hatırlatan on aylık oğlu, polis kadar alınıp ambulansla gönderildiği hastanede tedavi edildi İşlek caddelerde dilencilik yapan üç aylık hamile Emine Balkar’ın (30) kucağındaki bebeğin aşırı cılız ve halsiz olduğunu fark eden bir birey, durumu polise bildirdi Bunun üzerine Balkar’ı bulan polis, besinsizlikten kemikleri sayılan on aylık İbrahim için ambulans çağırdı Balkar, çocuğunun elinden alınacağı korkusuna kapılarak ağlamaya başladı ve bebeğini sağlık ekiplerine atamak istemedi Bu sırada fenalaşan Balkar’ın tansiyonunu tekrar durum uygun yer alan ekipler ölçtü Sıhhat ekibinin sorduğu sorulara güçlükle yanıt veren ve oğluna yardım eli uzatılmasını isteyen Balkar da tedavi için ambulansa alındı Götürüldüğü Toros Devlet Hastanesi’nde beş saat gözetim aşağı tutulan İbrahim’in aç ve hasta olduğunu belirten Emine Balkar, “Eşim çöplerde kâğıt ve naylon toplayarak geçimimizi sağlamaya çalışıyor defalarca meslek olmuyor, açlıktan ölmemek için ben de dilenmeye başladım Başka çarem yok dedi Tedavinin peşinde İbrahim, annesi Emine Balkar’a teslim edildi